Arka stoplarda çatlaklar

Eryilmaz

Yeni Üye
İsim
Eren Yılmaz
Araç
Golf 8.5 Impression
Dostlar selam,

Aracımı alalı 1 ay oldu, 900kmdir kullanıyorum. Bugün arka stopların ikisinde de cam içerisinde ufak çatlak gördüm. İki stopta da var, bir çizgi şeklinde ve hemen hemen aynı yerde oluşmuşlar. Arabayı yıkarken vs çok kez inceledim stopları daha önce yoktu, varsa da gözüme gelmedi.
Yarın gün içerisinde stopların detaylı resmini ekleyeceğim buraya

Bunun sebebi ne olabilir? Herhangi bir vurma çarpma vs olmadı, kronik bir sorun mudur? Servise götürmeli miyim?

Çatlaklar bu şekilde dostlar.

Daha önce yaşayan oldu mu?

Ekli dosyalar

• IMG_7161.jpeg
    IMG_7161.jpeg
    160 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_7160.jpeg
    IMG_7160.jpeg
    167 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_7159.jpeg
    IMG_7159.jpeg
    171 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_7158.jpeg
    IMG_7158.jpeg
    152.7 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_7157.jpeg
    IMG_7157.jpeg
    147.2 KB · Görüntüleme: 39
hocam bunlar çatlak değil çatlak bu kadar nizami düz şekilde olmaz imalat esnasında kalıp ile ilgili bu durum bence benim araçtada var ön far da var hatta
Hocam peki siz nasıl bir aksiyon aldınız servise götürdünüz mü aracı yardımcı oluyorlar mı?

Hocam peki siz nasıl bir aksiyon aldınız servise götürdünüz mü aracı yardımcı oluyorlar mı?
Üstadım şöyle bir şey söyliyim sana 20 senedir CNC firmasında çalışıyorum 10 sene imalatta çalıştım 10 senede yönetici pozisyonunda çalışmaya devam ediyorumben bunun kesinlikle kalıpla alakalı olduğunu düşünüyorum kronik bir sorun değil ama bunu yapmalarının bir sebep olduğunu düşünüyorum az önce kapıda denk geldi arkadaşın aracı bu Peugeot yeni aldı bu aracı 2024 model resimlerinde bak şimdi çektim yükledim aynı şey onda da var yani bu kesinlikle kronik bir şey değil oraya o özelliği vermelerini mutlaka bir sebebi vardır
IMG_4627.jpegIMG_4626.jpegIMG_4625.jpeg

Geri
Üst Alt