Servo fren devre dışı

gokhan6868

Üye
İsim
Gk6868
Araç
Golf 7
Arkadaslar bi kac sefer servo fren devre dışı diye uyarı verdi. Bu nedir yaw sifir araba aliyoruz hatalarla ugrasiyoruz bide anlamadim ya.acaba yazilimsal bi sorun mu ki çünkü frende bi sıkıntı yok gibi

Bi sefer bende de vermişti ama devre dışı diye değil de servo fren kısıtlı diye vermişti. Sadece düşük(10-20) hızlarda frene dokununca bir tıkırtı falan oluyor sıkıntı mı var normal mi bilmiyorum

Bi sefer bende de vermişti ama devre dışı diye değil de servo fren kısıtlı diye vermişti. Sadece düşük(10-20) hızlarda frene dokununca bir tıkırtı falan oluyor sıkıntı mı var normal mi bilmiyorum
Bunu bi arastirmamiz lazim bende sevo fren kısıtlı diyormus ya ben yanlis okumuşum.Yani önemli bi konu.

Böyle durumlarda direk vw yol yardımı arayıp sorun. Bende yağ seviyesi uyarısı vermişti. Direk aradım sonra ustaya bağladılar derdimi anlattım çözümü söyledi.444 8 924
Bilgi alırsanız paylaşmayı unutmayın lütfen.

Böyle durumlarda direk vw yol yardımı arayıp sorun. Bende yağ seviyesi uyarısı vermişti. Direk aradım sonra ustaya bağladılar derdimi anlattım çözümü söyledi.444 8 924
Bilgi alırsanız paylaşmayı unutmayın lütfen.
Doğru kardesim teşekkür ederim.su an bende uyari vermiyor arada bi veriyor zaten frende de herhangi bir sorun yok .ama musait bi zamanimda servise gidecegim

Geri
Üst Alt