Lastik Uğultusu

haktanlau

Üye
İsim
Haktan Duğan
Araç
Golf 7
Araçta lastiklerden gelen uğultu var araç içine çok geliyor sanayide motor ustama sorduğumda büyük ihtimalle bilyeler dağılmıştır dedi nerden emin olabilirim ön mü arka mı nasıl anlarım

Ekli dosyalar

• resim_2024-10-31_173331449.png
    resim_2024-10-31_173331449.png
    229.4 KB · Görüntüleme: 7

İşi bilen uzman usta hangisi oldugunu bulur

Ben de degistirdim onlineyedekparca comdan almistim 2 sene olmustur

2 yıl önce aracımın ön lastiğini kaldırıma vurdum jant az çizildi ben de pek önemsemedim ama sonra 80’nin üstüne çıktığım an uğultu geliyordu. Sanayide ki ustam bilyelerin dağıldığını söyledi ona bağlı olarak mı bilmiyorum ama ön balatalar baya yıpranmıştı. Usta bilyeleri düzeltip ön balataları değiştirdikten sonra ses gitti

Kullanılan Lastiğin markası ne acaba?Mesela benim kışlık lastikler Petlas marka onları taktığımda uğultu mevcut,yazlıklara geçtiğimde uğultu namına birşey kalmıyor.Belki sizinki de lastikten olabilir

Sanayide nereye gitmem lazım rot balansçıya mı

Bakimlari yaptirdiginz usta varsa halledebilir

rot balansci sok tak ugrasmaz sanirim

Mekanik bakim yapan tamirciler halleder

Sadece oto elektrik yada kaportacilar bakmaz

Bakimlari yaptirdiginz usta varsa halledebilir

rot balansci sok tak ugrasmaz sanirim

Mekanik bakim yapan tamirciler halleder

Sadece oto elektrik yada kaportacilar bakmaz
Bakımları yaptırdığım usta ön ikisini de değiştirelim dedi biraz işten kaçıyor gibi o yüzden sordum

Kullanılan Lastiğin markası ne acaba?Mesela benim kışlık lastikler Petlas marka onları taktığımda uğultu mevcut,yazlıklara geçtiğimde uğultu namına birşey kalmıyor.Belki sizinki de lastikten olabilir
lastik uğultusu değil bilyeden geldiği anlaşılıyor

Geri
Üst Alt