evet ışıkları yanıyor. Akü bitti iki defa ondan sonra da olmuş olabilir. Başka araçtan şarj yaparken bir şey olma olasılığı olabilir mi ki acabaİsiklari yaniyor mu? Akuyu sokup takin
Başka araçtan şarjdan olma ihtimali olabilir aküyü değiştirin tuşlar içinde yetkili servise gitmenizi tavsiye ederim ekipmanları daha fazla arızayı hızlı bulurlarevet ışıkları yanıyor. Akü bitti iki defa ondan sonra da olmuş olabilir. Başka araçtan şarj yaparken bir şey olma olasılığı olabilir mi ki acaba
Yetkili servis yerine herhangi bir oto elektrikçiye gitsem olmaz mı ? Aküyü de ölçtürmeyi düşünüyorumBaşka araçtan şarjdan olma ihtimali olabilir aküyü değiştirin tuşlar içinde yetkili servise gitmenizi tavsiye ederim ekipmanları daha fazla arızayı hızlı bulurlar
Hocam ne demek istediğinizi anlayamadım obdeleven, vagcom, aktüatör ben de karşılığı olmayan kelimeler rica etsem daha anlayacağım dilden söylesenizsigortası yok hocam, bunun kontrolünü obdeleven vagcom gibi ekipmanlar ile aktüatör teşhisi yaparak basıp basmadığını anlayabilirsiniz
Hocam bir arıza tespit cihazı bağlanarak tuşlara bastığınızda tepki verip vermediğini kontrol edebilirsiniz, böylece butonda mı sorun var sistemsel bir sorun mu anlaşılabilir.Hocam ne demek istediğinizi anlayamadım obdeleven, vagcom, aktüatör ben de karşılığı olmayan kelimeler rica etsem daha anlayacağım dilden söyleseniz
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim hocam. Servise ya da oto elektrikçiye gitsem daha iyi gibi arıza tespit cihazını nereden nasıl temin edeceğim ki hem böyle bir şey için temin etmek mantıklı mı bilemiyorumHocam bir arıza tespit cihazı bağlanarak tuşlara bastığınızda tepki verip vermediğini kontrol edebilirsiniz, böylece butonda mı sorun var sistemsel bir sorun mu anlaşılabilir.
Hocam arkadaslar sana kisaca senin anlayacagin dilden cevap veriyim bulundugun sehirde vagcom isi yapan bir yerde araci bilgisayara baglat ve araci okut diyorlar aracta olan butun arizalar zaten okuma sonucunda Belli olurGeri dönüşünüz için teşekkür ederim hocam. Servise ya da oto elektrikçiye gitsem daha iyi gibi arıza tespit cihazını nereden nasıl temin edeceğim ki hem böyle bir şey için temin etmek mantıklı mı bilemiyorum
Hocam çok teşekkür ediyorum sağolasın. Bugün bir bulmaya çalışacağımHocam arkadaslar sana kisaca senin anlayacagin dilden cevap veriyim bulundugun sehirde vagcom isi yapan bir yerde araci bilgisayara baglat ve araci okut diyorlar aracta olan butun arizalar zaten okuma sonucunda Belli olur
Antalyadasınız sanırımÜlke de vagcom yapılan yerlerin bir listesi var mıdır acaba
VW servisi de de yaptirabilirsinÜlke de vagcom yapılan yerlerin bir listesi var mıdır acaba
Servise mi gitmek yoksa oto elektrikçiye mi gitmek onu bilemedimVW servisi de de yaptirabilirsin