Golf 7 soğukken araç sallanıyor

İsim
Burak
Araç
Golf 7/2013
Herkese merhaba Golf 7 aracım motor soğukken ilk kontaktan sonra çok hafif neredeyse hissedilmeyecek derecede sallanıyor titreşim kesinlikle yok sıcakken bahsettiğim sallantı da yok sebebi ne olabilir böyle bir sıkıntı yaşayan var mıdır?

Herkese merhaba Golf 7 aracım motor soğukken ilk kontaktan sonra çok hafif neredeyse hissedilmeyecek derecede sallanıyor titreşim kesinlikle yok sıcakken bahsettiğim sallantı da yok sebebi ne olabilir böyle bir sıkıntı yaşayan var mıdır?
Bu durum bende de mevcut hocam birrrrcoookkk sebebi var maf dan yapar enjektorden yapar egr den bile yapar tam neyden yapar bende bilmiyorum:)

Upvote 0
Hocam aracınz nedir, motor kodu nedir, dizel mi benzinli mi detay vermeniz lazım golf 7 diyip geçerseniz genel cevaplar gelecektir.

Upvote 0
Bobin, buji, volant vb olabilir. İlk öncelik yakıt hattı bakımlarını gözden geçirin.

Upvote 0
Aracın bakımını yeni yaptırdım buji ve bobinlerde bir sıkıntı yok ama enjektörlere bakilmadi usta çok önemli değil yaşına göre olur bu tarz ufak tefek şeyler dedi ama araç konusunda takıntılıyım geçen temmuzda da komple şanzıman bakımı yapıldı

Upvote 0
çok hafif neredeyse hissedilmeyecek derecede sallanıyor titreşim kesinlikle yok

Belli belirsiz bir sorunu çözmeye çalışmak ne paranıza ne vaktinize değer. 2013 model aracın motor kulakları eskimiştir. soğukta sertleşince titreşimi size daha çok hissettiriyordur. (Her şey olabilir)

Bu kadar hafif ise kafanızı bulundırmayın. Kullanın geçin.

Upvote 0
Belli belirsiz bir sorunu çözmeye çalışmak ne paranıza ne vaktinize değer. 2013 model aracın motor kulakları eskimiştir. soğukta sertleşince titreşimi size daha çok hissettiriyordur. (Her şey olabilir)

Bu kadar hafif ise kafanızı bulundırmayın. Kullanın geçin.
Hocam nrb.Arac dsg ise sanziman takozundan olabilir.Bende ayni sorunu yasamistim.

Upvote 0

Geri
Üst Alt