Midline Plus için dijital klima takmak

cngzelveren

Yeni Üye
İsim
Cengiz
Araç
Golf
Arkadaşlar daha önce konu açıldımı bilmiyorum kusura bakmayın midline plus aracıma dijital klima taktırmak istiyorum kodlama gerekirmi yapan arkadaş varmı ve Aliexpresten alan varmı

Teşekkür ediyorum

Arkadaşlar daha önce konu açıldımı bilmiyorum kusura bakmayın midline plus aracıma dijital klima taktırmak istiyorum kodlama gerekirmi yapan arkadaş varmı ve Aliexpresten alan varmı

Teşekkür ediyorum
Hocam aliexpres limit 30 euro ordan zor alman
Formdan @HONEY de olmasi lagzim
Kilima ,panel,soket ve kablo lagzim

Dokunmatik klima golf cerceve dahil
2 adet isi sensoru
Tesisat

(Montaj kodlama uzmanlik ister)

7.000 tl

Bende montaj yok sadece parca satis hocam istanbul mecidiyekoy

Teşekkür ediyorum
Hocam şimdiden hayırlı olsun eğer bütçeniz dijital klimada sorun olursa benim kendi aracımdan çıkma 2 bölgeli tam otomatik klima paneli ve çerçevesi elimde mevcut 2000 TL ye verebilirim bilginiz olsun
Ama diğer kablo tesisatı sensör vs onları tedarik etmeniz gerekir

Hocam şimdiden hayırlı olsun eğer bütçeniz dijital klimada sorun olursa benim kendi aracımdan çıkma 2 bölgeli tam otomatik klima paneli ve çerçevesi elimde mevcut 2000 TL ye verebilirim bilginiz olsun

Bunu yapmak daha mantıklı ekonomik ve guzel olur

2 sensor ve tesisat seti 1.000 tl

uyguna guzel cozum olur

Hocam whatsapdan görsel paylaşırmısınız 05558891152

Geri
Üst Alt