UBC53 Üye Katılım 19 May 2024 Mesajlar 93 Tepkime puanı 61 Konum İstanbul/b.paşa İsim Ataberk Araç Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ 3 Kas 2024 #1 Herkese iyi forumlar iyi akşamlar... aracın davlumbazına yol boyası bulaştı uzun zamandır temizlemek istiyorum fakat fırsatım olmadı. davlumbazı güzelce yıkayıp kuruttum durum resimdeki gibi. bu boyayı nasıl çıkartabilirim? önerilerinize açığım
Herkese iyi forumlar iyi akşamlar... aracın davlumbazına yol boyası bulaştı uzun zamandır temizlemek istiyorum fakat fırsatım olmadı. davlumbazı güzelce yıkayıp kuruttum durum resimdeki gibi. bu boyayı nasıl çıkartabilirim? önerilerinize açığım
golfcu91 Katılımcı Üye Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 618 Tepkime puanı 351 Konum İstanbul İsim burhan 3 Kas 2024 #2 Benzin ile silmeyi dener misiniz
KS KS UBC53 Üye Katılım 19 May 2024 Mesajlar 93 Tepkime puanı 61 Konum İstanbul/b.paşa İsim Ataberk Araç Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ 3 Kas 2024 #3 golfcu91 dedi: Benzin ile silmeyi dener misiniz Genişletmek için tıkla ... yarın deniyim hocam sonuç alırsam yazarım
golfcu91 dedi: Benzin ile silmeyi dener misiniz Genişletmek için tıkla ... yarın deniyim hocam sonuç alırsam yazarım
U Ugurcubuks Üye Katılım 29 Tem 2024 Mesajlar 81 Tepkime puanı 10 Konum Bitlis İsim Uğur Araç Golf 3 Kas 2024 #4 UBC53 dedi: yarın deniyim hocam sonuç alırsam yazarım Genişletmek için tıkla ... Tiner kesin çözüm hocam ama benzin de etkili zift için
UBC53 dedi: yarın deniyim hocam sonuç alırsam yazarım Genişletmek için tıkla ... Tiner kesin çözüm hocam ama benzin de etkili zift için