Yeni araç, Cupra Formantor vs BMW 3 Serisi G20

Mcogolfgti

Üye
İsim
Can orak
Araç
Golf 7,5 gti
Herkese selamlar, 2 yıllık golf deneyimimden sonra severek kullandığım emek verdiğim aracımı cuma günü sattım akabinde hemen yeni araç arayışına başladım aklımda iki seçenek var segment olarak biraz farklı olsalar da foruma da bi sormak istedim
Formantorda beats, matrix ,bakır jant ,ileri sürüş vs kutucukları dolduruğum zaman fiyat olarak ikinci el g20 paralarına yaklaşmış oluyorum g20 de beni çeken mevzular yalıtım, konfor ve arkadan iter olması.
Formantor test videolarında sertlik ve yalıtımdan çok bahsediliyor aklımı karıştıyor bu da (almayı düşündüğüm makyajsız kasa formantor)
1730623014945.jpeg

İki araç da başarılı ancak tercihim tabii ki de mümkünse executive paket g20 olur.

Herkese selamlar, 2 yıllık golf deneyimimden sonra severek kullandığım emek verdiğim aracımı cuma günü sattım akabinde hemen yeni araç arayışına başladım aklımda iki seçenek var segment olarak biraz farklı olsalar da foruma da bi sormak istedim
Formantorda beats, matrix ,bakır jant ,ileri sürüş vs kutucukları dolduruğum zaman fiyat olarak ikinci el g20 paralarına yaklaşmış oluyorum g20 de beni çeken mevzular yalıtım, konfor ve arkadan iter olması.
Formantor test videolarında sertlik ve yalıtımdan çok bahsediliyor aklımı karıştıyor bu da (almayı düşündüğüm makyajsız kasa formantor)
Ekli dosyayı görüntüle 79216
G20 temizi ve bütçenize uygununu denk getirirseniz sıkılmadan binebileceğiniz bir araç, keyifli, premium, 1.6 ufak gıdıklama ile 280-300hp..
Formentor cidden yakışıklı ve donanımlı bir araç fakat yalıtım eksisi var, üstelik önden çekişli bir SUV bana saçma geliyor, mantığına aykırı yani.

G20 asla pişman etmez düşüncesindeyim.

g20 de ise full opsiyon olunca fiyat baya yukarıya çıkıyor onlarıda alınca yavaş yavaş yapılabilir diye düşünüyorum first edition m sport olursa yeterli benim için
Yazılımla da ciddi güç veren bi araç en çok ona vuruluyorum hayılrısı artık alınca yine foruma yazacağım

Yüksek güçlü arabalarla ilgili deneyimim yok ama arkadaşın i4 ünü kullanmıştım arkadan itiş olayı çok keyifliydi :)

Geri
Üst Alt