SATILIK 2015 1.6 TDI DSG BMT Higline Pasifik Mavi U Led Cam tavan Geri Görüş

İsim
Mehmet Can
Genel Bilgiler
Aracımız 2015 yılından beridir bizdedir.
Önceki sahibinden yaşını doldurmadan aldık.
9 yıldır tarafımızca bir fiil tek elden kullanılmıştır.
Boya ve Değişen
Boya değişen yok ilk boyasıyla duruyor.
Fiyat
1.130.000₺
Araç ablamın aracıdır 9 yıldır kesintisiz tek elden sadece 3 şoför görmüş bir araçtır. Bakımlarını ben ve ablamın eşi abim takip ediyoruz bir süre yetkili servis sonrasında özel serviste bizim aldığımız orjinal parçalarla bakımı yapıldı. Ağır bakım sayabileceğimiz kayışlar-burçlar-frenler-akü değişmiştir acil bir değişime ihtiyacı yoktur. Kronik olarak cam tavandaki oluşan çatlama hariç herhangi bir sorunu yoktur. Boyası ilk günkü gibidir kendimiz veya premium yıkamada yıkandığı için matlık hare yoktur. 0 km arona-ateca veya karoq almayı palanladığımız için satılıktır. İlan açıklamasını ve fotoğraflarını aşağıya ekliyorum.

KAPORTA / İÇ TRİM DURUMU

Önceki sahibinde veya bizde herhangi bir kazası olmadı.
Tampon dahil hatasız boyasızdır. Tüm camları orjinaldir değişmemiştir.
Trameri yoktur.

Yaşına bağlı sağında solunda ufak tefek çizik ve kapı açma göçükleri mevcuttur.
Koltuklarında yanık, yırtık vs yoktur sürücü koltuğunda kullanıma bağlı ufak deforme mevcuttur.

BAKIM

100.000'e kadar Konya Gökmen Yetkili servis bakımlıdır. Sonrasında Erdal Teknik Konyada tek usta tarafından bakımları yapıldı.
Trigeri 110.000’de Continental olarak değişmiştir.
Balataları 10.000km önce Hella Pagid olarak değişmiştir.
Yağ bakımları Liqui Moly 4200 yağ, Mann filtrelerleyapılmıştır.

Arabanın bakımında hiçbir masraftan kaçılmadı.

Aracımız 9 yılda bize rutin bakım ve yakıt hariç masraf açmamıştır yeni sahibine de yakıt hariç masraf çıkartacak bir durumu yoktur.

LASTİKLER

Lastikleri kışlık yeni Continental Winter Contact TS860.

Yazlık lastikleri Continental Premium Contact 6’dır. 17” Dijon jantla birlikte muhafaza edilmektedir.

OPSİYONLAR

Cam tavan
U Led AFS adaptif far sistemi
Geri görüş kamerası
Metalik Pasifik Mavi
Bu opsiyonlar sonradan ekleme değlidir 0 alınırken fabrika siparişinde eklenmiştir.

Pazarlık payı abartmamak şartıyla mevcuttur. 0 araç alınacığı için takas yoktur.
IMG_8389.jpegIMG_8391.jpegIMG_8393.jpegIMG_8395.jpegIMG_8397.jpegIMG_8398.jpegIMG_8403.jpegIMG_8404.jpegIMG_8387.jpegIMG_8376.jpegIMG_8363.jpegIMG_8360.jpegIMG_8369.jpegIMG_8370.jpegIMG_8383.jpegIMG_8352.jpegIMG_8341.jpegIMG_8351.jpegIMG_8339.jpegIMG_8340.jpegIMG_8327.jpegIMG_8330.jpegIMG_8331.jpegIMG_8334.jpegIMG_8336.jpeg

Okuyup anlayan icin guzel detayli bilgilendirme

Bizde o kadar mal kafa varki okumadan soru soran okusada anlama kapasitesi dusuk insanlar dolu

Hayirli satislar genc avukat :)

Hayırlı satışlar ben de golfumü yeni sattim.Babama sifir arona almistik eşime de sifir ateca ben genelde atecayi kullaniyorum bazen aronayi arona fr paket ateca style fakat golfü aramıyor değilim hani şu an sifir sifirdir mantigi ile ilerliyorum:)

Hayırlı satışlar ben de golfumü yeni sattim.Babama sifir arona almistik eşime de sifir ateca ben genelde atecayi kullaniyorum bazen aronayi arona fr paket ateca style fakat golfü aramıyor değilim hani şu an sifir sifirdir mantigi ile ilerliyorum:)
Sağ olun hocam, aronayı bizde fr plus bakıyoruz doluluğu ve sıfır olması dolayısıyla bizi cezbediyor. Atecayı da c segment ve 1.5 olduğu için istiyoruz açıkcası. Umarım alınan araç golfü aratmaz ne diyelim.

Param olsada ben alsam :)

Hayırlı satışlar dostum, olması gerektiği gibi kitap gibi açıklama, her şekilde net fotoğraflar muazzam.
Sagolasın, araçtan biz memnunuz yine aynı şekilde memnun kalacak birine gider umarım.

Geri
Üst Alt