Golf 8 Gizli Özellik Aktivasyonları ve OBDeleven Kullanımı

mhmd45

Yeni Üye
İsim
muhammet
Araç
golf 8
Arkadaşlar merhaba Golf 8 için kodlama videoları. Buradan obd eleven ile gizli özellikleri aktif edebilirsiniz.

18 adet video var.

ekte pdf lerde var

Arkadaşlar merhabagolf 8 için kodlamavideoları burdanobd eleven ile gizli özellikleri aktif edebilirsiniz.

18 adet video var.

ekte pdf lerde var
Aynı konuya ait başlık mevcuttu zaten ama cihazı yeni alan arkadaşların işine yarayacaktır.
Uzun süredir OBDeleven kullanıyorum, bende bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim.

bende birkaç konuda bilgi sahibiyim 1 senedir kullanıyorum can reis sağolsun oda yardımcı oluyor danışabilirsin

Arkadaşlar merhabagolf 8 için kodlamavideoları burdanobd eleven ile gizli özellikleri aktif edebilirsiniz.

18 adet video var.

ekte pdf lerde var
Başka VW modelleri içinde var mıdır? (Tiguan)

Arkadaşlar merhaba ben yeni obdeleven cihazı satın aldım aracım golf8 amerikan park denedim tam hatırlamıyorum ama elektrikte kodlamada 2 tane yer var park ışıkları yandığında aktif olsun gibisinden onu aktif ettim bir tame daha bir şey var onuda ettim ama videoları izliyorum pdflere bakıyorum devamında atıyorum c037 ile biten yerden şunu seçin diyor ama bende ya c037 diye yer yok yada orada seçeceğim seçenek yok bu konuyla alakalı bana yardımcı olabilirmisiniz birde arka sinyal tersleme yi bulamadım stop onuda denicem ama hiç bir yerde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Geri