Volkswagen Servisi Hk.

LaBrise

Üye
İsim
Eray
Araç
GOLF 2019 MK7,5 1.6 TDI 115 PS HIGHLINE DSG / PURE WHITE
Öncelikle herkese iyi forumlar ve iyi haftalar dilemek istiyorum.

Denizli volkswagen bayisi hakkında bilgisi olan var mı? (İşçilik, işe hakimiyet, müşteri ilişkileri vs.)

Uşak' ta ikamet ediyorum buradaki çalışanların ilgisizliği mi diyeyim, işe olan özverisizlik mi diyeyim, bilgisizilik mi diyeyim ne diyeyim bilemedim. Basit bi AdBlue arızası için aracım 3 kere servise gittim üçünde de aynı işlemi yapıp geri yolladır (İşlem yazılım ile hatayı silip 30 km kadar test sürüşü yapıp aracı teslim alabilirsiniz demek) Adamlar ne hikmekse test sürüşü yapıyor sıkıntı yok ben 3 km gidince hata kodu çıkıyor. O yüzden aracımı başka servise götürüp denemek istiyorum. Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.

Not: Araçla uzun km yapamam en yakın Denizli var

Öncelikle herkese iyi forumlar ve iyi haftalar dilemek istiyorum.

Denizli volkswagen bayisi hakkında bilgisi olan var mı? (İşçilik, işe hakimiyet, müşteri ilişkileri vs.)

Uşak' ta ikamet ediyorum buradaki çalışanların ilgisizliği mi diyeyim, işe olan özverisizlik mi diyeyim, bilgisizilik mi diyeyim ne diyeyim bilemedim. Basit bi AdBlue arızası için aracım 3 kere servise gittim üçünde de aynı işlemi yapıp geri yolladır (İşlem yazılım ile hatayı silip 30 km kadar test sürüşü yapıp aracı teslim alabilirsiniz demek) Adamlar ne hikmekse test sürüşü yapıyor sıkıntı yok ben 3 km gidince hata kodu çıkıyor. O yüzden aracımı başka servise götürüp denemek istiyorum. Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.

Not: Araçla uzun km yapamam en yakın Denizli var
Geçmiş olsun.
Servis hakkında bilgim yok. Ama genel bir tecrübesizlik var.

Ekleme yapıp arızayı silip gönderiyorlar anlaşılan.

Yol yardımı arayın gelsinler. Hep siz mi gideceksiniz. Biraz da onlar gelsin..
Kaç defa müdahale etmelerine rağmen geçmemiş olduğunu belirtin.
Muhtemelen ya kaçak var ya da püskürtme oranı fazla..

İnternete yazınca Denizli de Bati Otomotiv Turizm Tic. Ve San. Ltd. Sti. diye bir yer çıkıyor yorumlara bakınca gitmek gelmiyor insanın içinde iyice araştırmalısın...

IMG_2040.jpeg

Geçmiş olsun.

Öyle yapıcam arayıp gelip alsınlar aracı zaten ikame araçta vermiyorlar hep başkasında oluyor ne hikmetse

Geçmiş olsun.

Birde umarım fazla masraf çıkmaz biraz araştırdım maliyetli bir işmiş

Geri
Üst Alt