@rsimsek Recep hocam merhaba. Konudan bağımsız size bir şey danışmak istiyorum. Ben Samet 2012 model skoda yeti 1.6 tdi aracım var. Ambition paketi. VCDS kablosu ile gizli özelliklerini açmak istiyorum. Platformda ki kodlar araba PQ35 platform olduğu için çoğu olmuyor. skadoturkey forumunda bayağı bi özelliğini açtığınızı söylemişsiniz. Eğer elinizde açtığınız özelliklerin bir listesi varsa özelden atabilir misiniz ? 0536 071 35 43 şimdiden teşekkürler
Merhaba Samet kardeşim, buradan da yazabilirim. Benim Yeti 2011 model Active paket, kasa 1 diye geçiyor. PQ35 platform için olmaz denen birkaç özelliği açabildim. Aldığımda bu özellikler açık değildi, araştırıp sorduğumda bazılarının da açılması mümkün değil denildi. Geri viteste sağ aynanın aşağıya eğilmesi için hafızalı koltuk gerekir denildi, alakası yokmuş, açıldı.
1. Kadran selamlama açıldı.
2. Geri viteste sağ aynanın kaldırımı gösterecek şekilde R konumunda eğilmesi açıldı.
3. Silecek su püskürtme sonrası belli süre sonra sileceklerin bir kez daha çalışıp kalan suyu temizlemesi, gözyaşı silme (çok gerekli görmediğimden sonradan kapattım).
4. Belli bir hızda ani frende arka dörtlülerin flaşör yapması.
5. Gündüz farlarının açılması, aktif edilmesi, gerekirse sinyal kolu sağ/sol ve yukarı çekerek aktif/pasif yapılması.
6. Gündüz farlarının el freni çekiliyken söndürülmesi.
7. Sağa sola dönüşlerde ilgili yöndeki sis farının yanması.
8. Geri viteste sislerinde yanması.
9. Park edilince arkadan gelen araçları uyarma amaçlı sol arka sis farının yanması.
10. Abs'ye bağlı teker dönüş farkından dolaylı (indirek) lastik basınç uyarısı açıldı.
11. Alarm sisteminin aktif hale getirilmesi (kumanda harici kapılardan birinin açılması durumu dörtlü flaşörün yanması. Korna kontak kapalıyken çalmadığından alarmda korna çalmıyor. Seçeneğini aktif ettiğimde de korna aktif olmadı.).
12. Kumandanın açma tuşuna basılı tutunca açık olan sunroof ve camların kapatılması, ya da açılması.
13. Belli bir hızda kapıların otomatik kapatılması (ayrıca kapıların içten açılması kodlanabiliyor).
14. Kumanda ile aracı açınca güvenlik amaçlı sadece şoför kapısının açılması (bir süre kullandıktan sonra her yolcu binişte konsoldan diğer kapıları açmak zor geldiğinden kapattım).
Bazıları standart/basit gelebilir ve kişiye göre önemli/önemsiz gelebilir.