2017 Golf 1.4TSI 150HP ACT Modu Hakkında

narinhuseyin

Yeni Üye
İsim
Hüseyin
Araç
Golf 7.5 150HP
Selamlar iyi forumlar,

2017 model Highline 1.4TSI 150HP DSG Golf kullanıcısıyım. Bu sene çıkan araçların kullandığım motorunda ACT opsiyonel olarak mı seçiliyordu? Motorda ACT bulunup bulunmadığını hayalet kadranda veya multimedyada nasıl kontrol edebilirim?

Sevgiler

150 HP'de act standart. 2 silindir modu aktif diye bilgi düşmesi lazım.

Upvote 0
Uzun yol yapmama karşın bilgi ekranlarında ACT devrede şeklinde bir uyarı göremedim. Tüm 150'liklerde olmama ihtimali de olabilir. Tam olarak teyit etmek için servisten bilgi almam gerekiyor sanırım.

Upvote 0
Uzun yol yapmama karşın bilgi ekranlarında ACT devrede şeklinde bir uyarı göremedim. Tüm 150'liklerde olmama ihtimali de olabilir. Tam olarak teyit etmek için servisten bilgi almam gerekiyor sanırım.
1.5 TSI 150 HP'ler ACT'dir buna emin olabilirsiniz. 100 nm tork ve altı ihtiyaçlarda ACT aktif olur. 100 nm üstü tork ihtiyaçlarında 4 silindir çalışır aracınız.

Upvote 0
1.5 TSI 150 HP'ler ACT'dir buna emin olabilirsiniz. 100 nm tork ve altı ihtiyaçlarda ACT aktif olur. 100 nm üstü tork ihtiyaçlarında 4 silindir çalışır aracınız.
Teşekkür ederim hocam. Araç 1.4 TSI benim bildiğim bu motorlarda da ACT standart ancak kadran ve bilgi ekranlarında bir geri bildirim alamadım. ACT'nin devreye gireceği koşulları sağlamamış da olabilirim. Konuya ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim

Upvote 0
Teşekkür ederim hocam. Araç 1.4 TSI benim bildiğim bu motorlarda da ACT standart ancak kadran ve bilgi ekranlarında bir geri bildirim alamadım. ACT'nin devreye gireceği koşulları sağlamamış da olabilirim. Konuya ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim
1.5 kısmını yanlış yazdım. Motordan bağımsız. 150 hp ler act oluyor. 1.4 tsi 140 HP de opsiyon olarak act olabiliyor ilanlarda denk gelmiştim. Rica ederim.

Upvote 0

Geri
Üst Alt