Golf 7 ayak altı LED aydınlatma yardım

İsim
Burak
Araç
Golf 7/2013
Herkese merhaba kendim internetten kumandalı ayak altı LED aldım çakmaklık girişli ama öyle kullanmak istemiyorum montajı kendim yapacağım beslemeyi kısa farlardan mi almam gerekiyor ? Sigorta konumu direksiyon altından diye tahmin ediyorum internetten baktım biraz farklı numaralardaki sigortalardan bahsediyorlar sigorta numarası bilen varsa yardımci olabilir mi ?

Herkese çok teşekkürler simdiden

Merhaba, kumandalısını bilmiyorum. Komfort modülünden (BMC) çıkışlarından kablo/besleme alınıp yerlerine montajından sonra kodlaması yapılırsa çalışacaklardır. Kumandasız harici bir aydınlatma yapacaksanız beslemesini iç aydınlatmadan alabilirsiniz.

Şu videoda adım adım herşeyi gösteriyor.

Video sahibi hocamızın eline emeğine sağlık çok katkısı olmuştu bana.

Merhaba, kumandalısını bilmiyorum. Komfort modülünden (BMC) çıkışlarından kablo/besleme alınıp yerlerine montajından sonra kodlaması yapılırsa çalışacaklardır. Kumandasız harici bir aydınlatma yapacaksanız beslemesini iç aydınlatmadan alabilirsiniz.
Hocam direk cakmaklikla çalışan bir alet bunu sogrtadan alınca kodlama ihtiyacı olur mu ? Kodlama ihtiyacı olmayacağını düşünerek aldım böyle birşeyi

Aldığınız cihazın bağlantısı var mı? Nasıl çalıştığı hakkında bilgim yok. Yukarıda olması gereken anlatılmış. Çok uğraşmak istemiyor ve kumanda ile de aç-kapa yapmak istemiyorsanız iç aydınlatmadan artı ucu almak en kolayı. Kumandadan açınca yada kapıyı açınca yanar iç ışık sönünce söner.

Geri
Üst Alt