Almanya ile yazışmaya yardım edecek arkadaş aranıyor

İsim
Serdar
Merhaba arkadaşlar, bendeki Golf7 nin garantisi bitti, kavramasının değişmesi lazım anca 2.500 liraya yakın masraf çıkartıyorlar. Almanya ile bu konu ile gilgili  yazışmak istiyorum ancak almancam yok. Bana bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı acaba ?

Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Sitede kavrama değişimi ile ilgili olarak almanyaya yazdığım mailin ingilizcesi mevcut.

@alper32 teşekkür ederim hocam, bi çözüm oldu mu peki ?

yani yazışmayı şimdi okudum da, doğuşa şikayetlerinizi iletmiş olmaları birşeyi değiştirdi mi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar, bendeki Golf7 nin garantisi bitti, kavramasının değişmesi lazım anca 2.500 liraya yakın masraf çıkartıyorlar. Almanya ile bu konu ile gilgili  yazışmak istiyorum ancak almancam yok. Bana bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı acaba ?

Türkçe yazabilirsiniz Değerli Hocam

Vw.de. Ana sitede Volkswagen Türkçe konuşuyor kısmı da var ve onlar da önemsiyorlar bunu. 

geçmiş olsun, garanti bittikten sonra yetkili servisleri kullandıysanız iyi niyet garantisini neden uygulamadıklarını sorun, muhtemelen bu girişiminizin ardından 300-400 TL'ye inecektir ödeyeceğiniz rakam... Almancaya gerek yok, İngilizce yazabilirsiniz...

@SerdarSabah

Açıkçası hiçbir faydası olmadı. Doğuştan aradılar "sorununuz çözülmedi mi?" dediler sadece.

Benim şikayetimin konusu sorunun oluşması ve servisin konuya " araba işi şanş işi ya" şeklinde yaklaşımı idi. Doğuş da konuya "hallettik ya işte" açısıyla bakıyor.

Kavrama konusuna gelince forumun önemli bir kısmı bu sorunu kronik kabul etmese de, sorun bence kronik. İyi niyet kapsamında 700 tl, kapsam dışında ise 2.500 e değişiyoruz dediler.

Merhaba arkadaslar,

Ben de bugun aksam gecen hafta anlattigim konuyla ilgili yamulan diskler ve direksiyon derisi ile ilgili bir mail yazacagim. Almanya'da hangi mail adresine yazmak lazim, size nereden yanit geldi? Yazacagim maili buradan paylasirim ihtiyaci olan kullanir.

Bir de Koskoca izmir 3. Sanayide disk ve balata bulamadik bugun arabaya uygun orjinal. Gerci yan sanayisi bile yok toptancilarda :) trajikomik geldi biraz bana :)

Selamlar

2013 model arabamın garantisi bittiği halde 07.09.2016 tarihinde 93000 km de iken şanzıman arızası verdi arabamı maltepe erel yetkili servise bıraktım mekatronik değişicekmiş ve sadece 269 tl ye değiştirdiler 

1,5 litrede antifiriz eklemişler ücretsiz olarak

bakımları serviste yaptırdığınız sürece iyi niyet garantisi adı altında herşeyi hallediyorlar

Merhaba arkadaslar,

Ben de bugun aksam gecen hafta anlattigim konuyla ilgili yamulan diskler ve direksiyon derisi ile ilgili bir mail yazacagim. Almanya'da hangi mail adresine yazmak lazim, size nereden yanit geldi? Yazacagim maili buradan paylasirim ihtiyaci olan kullanir.

Bir de Koskoca izmir 3. Sanayide disk ve balata bulamadik bugun arabaya uygun orjinal. Gerci yan sanayisi bile yok toptancilarda :) trajikomik geldi biraz bana :)

Selamlar
Değerli Hocam 

Almanya ile yazışmak için Almanca yazmanıza gerek yok. 

Vw de. Ana sitede Türkçe konuşuyoruz diye bir kısım bile var.

Türkçe yazmanız yeterli. 

2013 model arabamın garantisi bittiği halde 07.09.2016 tarihinde 93000 km de iken şanzıman arızası verdi arabamı maltepe erel yetkili servise bıraktım mekatronik değişicekmiş ve sadece 269 tl ye değiştirdiler 

bakımları serviste yaptırdığınız sürece iyi niyet garantisi adı altında herşeyi hallediyorlar
Bu örnekleri gördükçe moralimiz düzeliyor hocam.

Bu örnekleri gördükçe moralimiz düzeliyor hocam.
1 litrede şanzıman yağı eklenmiş onu unutmuşum [emoji2]

Vw sattığı malın arkasında duruyor yeterki servis bakımlı olsun şöyle bir durumda var ben askerdeyken babam 75.000 bakımını dışarıda yaptırmış buna rağmen garantiden değişti

Değerli Hocam;

Büyük çoğunluk ne yazık ki  sadece  haksızlığa uğradığını düşündüğünde bunu paylaşma gereği duyuyor.

Oysa sizin gibi memnun olanlar da olmayanlar kadar yazsalar keşke...

Teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt