1.4 tsi 150 lik golfe act takılıyor mu

KsmYN

Yeni Üye
İsim
Kasım
Araç
Golf 7.5 14.tsi
Arkadaşlar merhaba ben 2017 model 1.4 tsi 150 lik Golf 7.5 aldım act 140 ve 150 olanların hepsinde var biliyordum aracı 3 gündür kullanıyorum ama ekranda hic iki piston modu aktif gibi bir ibare göremedim. Bir act olup olmadığını nasıl anlarız. İki act yoksa sonradan yazılımla falan yapıla biliyor mu?

Yazılımla olsa ne iyi olurdu, 1.2 tsi için yaptırırdım.. Bazen ışıktan o kadar hantal kalkıp ağır ağır hızlanıyorlar ki, 105 beygir değil de 50 beygir olsa araç hayli hayli yeter diyorum.

Nadir de olsa her 150 beygir olan araçta Act olmayabiliyormuş. Temmuz 2017 üretim araçlarda oluyor daha çok. Benim aracım da 2017 model 150 beygirdi ve Act yoktu. Yazmıyorsa ekranlardan anlayabileceğiniz bir şey değil, yetkili serviste deneyimli bir satış temsilcisi sistemden bakarak söyleyebilir anca. Aracın sürüş dinamiklerine hakim olduktan sonra iki silindir kapansın daha az yaksın demezsiniz zaten. Verimli kullanımda gücüne göre gayet tasarruflu bir motor. Aracınız hayırlı olsun.

Onun gözükmesi için ekranda yakıt tüketiminin açık olması gerekiyor. Yakıt tüketimi kısmına geçince yazıyor. Örneğin ortada hız göstergesi açıksa yazmaz.

Nadir de olsa her 150 beygir olan araçta Act olmayabiliyormuş. Temmuz 2017 üretim araçlarda oluyor daha çok. Benim aracım da 2017 model 150 beygirdi ve Act yoktu. Yazmıyorsa ekranlardan anlayabileceğiniz bir şey değil, yetkili serviste deneyimli bir satış temsilcisi sistemden bakarak söyleyebilir anca. Aracın sürüş dinamiklerine hakim olduktan sonra iki silindir kapansın daha az yaksın demezsiniz zaten. Verimli kullanımda gücüne göre gayet tasarruflu bir motor. Aracınız hayırlı olsun.
Teşekkür ediyorum

Onun gözükmesi için ekranda yakıt tüketiminin açık olması gerekiyor. Yakıt tüketimi kısmına geçince yazıyor. Örneğin ortada hız göstergesi açıksa yazmaz.
Bende hayalet ekran var hız göstergesini yanlara aldım ortdaki bilgi ekranında anlık yakıt tüketimini açtım ama yine göremedim verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim

Demekki bana o nadir olan denk gelmiş istanbuldan ankaraya geldim hemen hemen 120 150 arası hızla ortalama tüketim 6.2 gösterdi. Eski arabam golf 5 1.4 tsi 140 lıktı onun uzun yol ortalaması 8 lerde şehir içi 12 ila 14 arası idi şimdilik ona göre daha az yakıyor.

@KsmYN Hocam selamlar, ACT durumunu çözebildiniz mi veya öğrenebildiniz mi? 1.4tsi 150hp araçlarda ACT standart diye biliyorum ancak benim araçta da ACT bilgilendirmesini göremedim hiç

Geri
Üst Alt