Golf 1.4 TSİ 122Hp Hakkında

barisyigen

Üye
İsim
Barış
Araç
Golf 7 1.4Tsi
Hayırlısı ile yarın sabah 1.4Tsi 122Hp lik bir araç alacağım araç harika bakımları vs tamam 150 bin km'de dikkat etmem gereken bir durumlar varmıdır. Daha öncesinde 1.2TSİ ve 1.6TDİ versiyonlarını Kullandım yarın alacagım 1.4 tsi 122hp act olan versiiyonu. Comfortline Paket Komple dönüşüm yapmak istiyorum uzun vadede satmada zorluk yaşar mıyım ? teşekkürler

Bakımları düzgün olan araçtan yaş veya km si gelince değişmesi gereken parçalar dışında extra masraf açacağını sanmam. 16 yıldır 1.4tsi 122hp manuel Jetta kullandım. Memnunlukla aracıma veda etmiştim.

Turbo ve üst kapağa dikkat et yeterli. Yağ kaçağı olmasın buralarda.

Turbo ve üst kapağa dikkat et yeterli. Yağ kaçağı olmasın buralarda.
hocam aracı aldım. Yaşı gereği ufak terlemeler var asla ama asla bir yağ kaçağı yok bariz görünen motoru güzelce yıkayıp. Terleme durumlarına göre yol almak istiyorum araçta herhangi bir sorun görmedim şuanda

hocam aracı aldım. Yaşı gereği ufak terlemeler var asla ama asla bir yağ kaçağı yok bariz görünen motoru güzelce yıkayıp. Terleme durumlarına göre yol almak istiyorum araçta herhangi bir sorun görmedim şuanda
Liqui Moly yağ kullanın. Ben çok memnundum.

ekstra olarak araçta ışıklarda durdugumda 10-15 saniye bir sanki hafif tekleme yapiyor gibi oluyor ama çok minimal acaba bujilerden ötürü olabilir mi
Yüksek ihtimal buji gibi geldi.NGK marka ile değişimi uzun süre götürür.

ekstra olarak araçta ışıklarda durdugumda 10-15 saniye bir sanki hafif tekleme yapiyor gibi oluyor ama çok minimal acaba bujilerden ötürü olabilir mi
Buji dir muhtemelen. Ya yetkili servisten yada dışardan Orjinal sattığına emin olduğunuz yerden uyumlu Ngk buji alıp değiştirtin.

1.4 122hp motor kaç litre yağ alıyor. Birde açık hava filtresi takmayı düşünüyorum güzel olur mu?
4 litre koyuyordu ustam. Model kodu Cax olandı bende ki.
Yine de Liqui Moly ve Motul yağ seçici sisteminden kaç litre aldığına bir bakın.

Son düzenleme:
1.4 122hp motor kaç litre yağ alıyor. Birde açık hava filtresi takmayı düşünüyorum güzel olur mu?
4 litre civarı ama siz yağ çubuğuna göre ayarlayin ideal seviyeyi.yag çubuğundaki taralı alanın yarısına kadar hatta 1 2 milim üzerinde olacak şekilde yeterli olur ben hep bu şekilde yaptırıyorum bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım.

Merhaba, 4.2 - 4.3 litre gibi yağ alıyor. Yağ koyulduktan sonra filtre de yağ emdiği zaman üzerine 200 300 ml eklendiğinde yağ çubuğundaki çizgiyi karşılıyor.

4 litre civarı ama siz yağ çubuğuna göre ayarlayin ideal seviyeyi.yag çubuğundaki taralı alanın yarısına kadar hatta 1 2 milim üzerinde olacak şekilde yeterli olur ben hep bu şekilde yaptırıyorum bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım.
evet bugün yağ çubugunu çektigimde bende o seviyelerde yağ gördüm şuan herhangi bir sorun yok biniyoruz bakalım
sadece sol ön amörtisör kasisten indikden sonra gacırtı yapıyor üst takoz olabilir diye düşünüyorum

Benzinli araçta buji bobine dikkat. Yağ liqumolly iyidir ama vw castrol sever.

Geri
Üst Alt