2013 Golf 1.2 DSG akü tavsiyesi

İsim
Burak
Araç
Golf 7/2013
Herkese merhaba aracım bu sabah start stop hatası vermeye başladı.araci ikinci el aldığım için akü ne zaman değişti bilmiyorum biraz araştırma yaptım herkes akü demiş bana da bu olasılık yüksek geldi.Aküyü değiştireceğim start stop özellikli akü yeterli mi ekstradan olması gereken farklı bir özellik aramalı mıyız aküde ?

Herkese şimdiden çok teşekkürler.

linkteki mesajı yazdığımdaki aküyü hala kullanıyorum.
Şuan 6. Yılı...
Hoş gerçi geçen yıl akü şarj cihazı alıp evde şarj ediyordum arada, onun olumlu bir katkısı olmuş olabilir.

Yani demek istediğim şu; bazen böyle durumlarda direkt akü değişmek gerekli olmayabiliyor.
Aküyü şarj ettirme imkanınız varsa bir deneyin bence.

Not: Ben varta efb aldım, kodlaması da mümkün oldu, memnun kaldığım için tavsiye edebilirim.

Not: Ben varta efb aldım, kodlaması da mümkün oldu, memnun kaldığım için tavsiye edebilirim.
Öncelikle teşekkür ederim. Biraz araştırma yaptım akü üretim tarihleri ile ilgili benim akü mutlu artı kutbunun üzerinde şöyle rakamlar var şimdi bu akü 08.16.2019 tarihli mi peki ? Yarın aküyü ölçturup şarj ettireyim diyorum bir süre daha götürür belki.

Ekli dosyalar

• IMG_20241111_211302.jpg
    IMG_20241111_211302.jpg
    156.9 KB · Görüntüleme: 9
Öncelikle teşekkür ederim. Biraz araştırma yaptım akü üretim tarihleri ile ilgili benim akü mutlu artı kutbunun üzerinde şöyle rakamlar var şimdi bu akü 08.16.2019 tarihli mi peki ? Yarın aküyü ölçturup şarj ettireyim diyorum bir süre daha götürür belki.
Tarih konusunu bilemedim hocam. Eğer o kadar eskiyse değişmek gerekebilir belki.

Akü şarj ettirmek için talep ettikleri rakamlar nedir bilmiyorum ama 1000 lira civarı ücret talep ederlerse yeni akü almak da mantıklı olabilir.

Webde varta efb 60 amper akü 4100 tl civarında

Tarih konusunu bilemedim hocam. Eğer o kadar eskiyse değişmek gerekebilir belki.

Akü şarj ettirmek için talep ettikleri rakamlar nedir bilmiyorum ama 1000 lira civarı ücret talep ederlerse yeni akü almak da mantıklı olabilir.

Webde varta efb 60 amper akü 4100 tl civarında
Tam o geçiyordu benim aklımdan da tutup 1000 1500 falan isterlerse hiç gerek yok şarj işine 😃

Geri
Üst Alt