Benzini nereden alıyorsunuz?

mehmet_50

Yeni Üye
İsim
mehmet
Araç
golf 7 1.4 TSİ
Genelde hep shell alıyorum. Ama PO nasıl bilen var mı?

Benzin istasyonundan yazıcaktım. Sonra vazgeçtim. TP den alıyorum. İdeolojik sebeplerden. Aracım hâlen gidiyor. Önceden Shellden alıyordum o zaman da gidiyordu. Şimdi TP den alıyorum.

Sanirim Opet harici hepsi guzel bayadir opetten benzin almiyordum, gecen kampyanya var diye opetten fulledim benzini ses arrti falan…En iyi Shell Bp Po .Opet iyice bozdu

Yıllardır Shell'den alırım. Performans olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca sorunsuz. Bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım

senelerdir shell den alıyorum, son 3 aracımın tüm fişlerini saklıyorum, her fişin arkasına aldığım km de yazarım, tedbir her zaman iyidir:)

Hocam 1.5 tsi aracımla 8000 km yaparlen kendi yaptığım denemelerde ben Po vmax te karar kıldım 2. Sırada shell

Hangi benzin istasyonu denk gelirse…. İstanbul’da opet veya shell gibi sirkülasyonu fazla yerleri tercih ederim fakat uzun yollarda düşünmeye fırsat bile vermem.
Hangisi varsa yol üzerinde alır geçerim. Benim için çok bir önem teşkil etmez.

Nevşehirden yakıtı nereden alıyorsunuz peki ben bir kere leyal önü shellden aldım eski aracımda yakıt pompası arızalandı haberiniz olsun :) izne gelirken nevşehire aksaray ağaçlıdan depoyu doldurup gelirim yıllardır mümkün mertebe nevşehirden yakıt almıyorum

Nevşehirden yakıtı nereden alıyorsunuz peki ben bir kere leyal önü shellden aldım eski aracımda yakıt pompası arızalandı haberiniz olsun :) izne gelirken nevşehire aksaray ağaçlıdan depoyu doldurup gelirim yıllardır mümkün mertebe nevşehirden yakıt almıyorum
O bahsettiğiniz yerden ben kesinlikle almam alana da aldırmam zaten. Ben Çevre yolu üzerinde shell var sabit oradan alıyorum

Shell harici almam. Hem araç sağlığı için hem oluşabilecek arızalara karşın cebimin sağlığı için varsın kilometrede 20 kuruş fazla yaksın.

Geri
Üst Alt