Llumar Maslak tavsiye edebilirim, ben yaptırdığım zaman kapı kartonları sökülüp sonrasında cam filmi yapmışlardı. Yapar yapmazda açabilirsiniz diyorlardı. Epey memnun kalmıştım, trim sesi vs olmamıştı sonrasında. Tavsiye edebilirim.Arkadaşlar merhabalar herkese hayırlı günler istanbul içinde işciliği güzel sağlam kaliteli llumar marka kunllanan önerebileceğiz cam filmi yapacak bi yer varmıdır teşekkür ederim şimdiden
Arkadaşlar merhabalar herkese hayırlı günler istanbul içinde işciliği güzel sağlam kaliteli llumar marka kunllanan önerebileceğiz cam filmi yapacak bi yer varmıdır teşekkür ederim şimdiden
Kapı döşemesi mi sökülüyor anlamadım fitil mi
Kapı döşemesi mi sökülüyor anlamadım fitil mi
Fitil sökülür özel bir alet ile cam kilidi boşa düşürülür cam yerinden çıkar işlem biter yerine takılır...
Araca göre değişiyor vag grubunda kapı döşemesi çoğu zaman sökülmüyor. Sadece fitil sökülerek cam çok kolay bir şekilde dışarı alınıyor. Ben yeni yaptırdım Maslak tanzerde. Megane e tech gelmişti onu komple söktüler mesela.Bildiğiniz döşemeyi söküp yapmışlardı, fitil değil.
Araca göre değişiyor vag grubunda kapı döşemesi çoğu zaman sökülmüyor. Sadece fitil sökülerek cam çok kolay bir şekilde dışarı alınıyor. Ben yeni yaptırdım Maslak tanzerde. Megane e tech gelmişti onu komple söktüler mesela.
5 cam 7-8 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. ATR serisiBurada fiyatlar ne kadar oldu Tanzer de...
5 cam 7-8 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. ATR serisi
8500 TL dedi bana 5 cam için şuan
Sadece air80 ön cam filmi 6 binÖn cam ve Kaput dahil olur ise herhalde +10 yazar...