İstanbul içi cam filmi kaplaması yapılan yer

yusufacs

Katılımcı Üye

İsim
Yusuf
Arkadaşlar merhabalar herkese hayırlı günler istanbul içinde işciliği güzel sağlam kaliteli llumar marka kunllanan önerebileceğiz cam filmi yapacak bi yer varmıdır teşekkür ederim şimdiden

işçilik konusunda birinci sınıf ,
detailing dükkanı 216
Çamlık, Şht. Burak Kurtuluş Cd. No:108/D, Istanbul, Turkey 34764
0507 246 51 70 dan bilgi alınabilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar merhabalar herkese hayırlı günler istanbul içinde işciliği güzel sağlam kaliteli llumar marka kunllanan önerebileceğiz cam filmi yapacak bi yer varmıdır teşekkür ederim şimdiden
Llumar Maslak tavsiye edebilirim, ben yaptırdığım zaman kapı kartonları sökülüp sonrasında cam filmi yapmışlardı. Yapar yapmazda açabilirsiniz diyorlardı. Epey memnun kalmıştım, trim sesi vs olmamıştı sonrasında. Tavsiye edebilirim.

Kapı döşemesi mi sökülüyor anlamadım fitil mi

Arıyoruz orayıda ulaşamıyoruz ki be abi adamlar nasıl bi müşteri memnuniyeti varsa

Kapı döşemesi mi sökülüyor anlamadım fitil mi

Maslak Tanzer;

Fitil sökülür özel bir alet ile cam kilidi boşa düşürülür cam yerinden çıkar işlem biter yerine takılır...

Son düzenleme:
Bildiğiniz döşemeyi söküp yapmışlardı, fitil değil.
Araca göre değişiyor vag grubunda kapı döşemesi çoğu zaman sökülmüyor. Sadece fitil sökülerek cam çok kolay bir şekilde dışarı alınıyor. Ben yeni yaptırdım Maslak tanzerde. Megane e tech gelmişti onu komple söktüler mesela.

Araca göre değişiyor vag grubunda kapı döşemesi çoğu zaman sökülmüyor. Sadece fitil sökülerek cam çok kolay bir şekilde dışarı alınıyor. Ben yeni yaptırdım Maslak tanzerde. Megane e tech gelmişti onu komple söktüler mesela.

Burada fiyatlar ne kadar oldu Tanzer de...

Geri
Üst Alt