DSG erken vites problemi

İsim
Burak
Araç
Golf 7/2013
Herkese merhaba bildiğiniz üzere ayaktan gazı cekmemizle direk 2.vitese geçiyor ve vites aralıkları çok düşük.2013 model golf 115.000de aracım var.Sizlere sorum sadece vites aralıklarını açacak bir yazılım uygulaması mevcut mu.Bunun dışında araçta başka hiçbir değişiklik istemiyorum sadece vites aralıklarını yükseltecek beygirle torkla falan oynamayacak.Herkese teşekkür ederim şimdiden.

Herkese merhaba bildiğiniz üzere ayaktan gazı cekmemizle direk 2.vitese geçiyor ve vites aralıkları çok düşük.2013 model golf 115.000de aracım var.Sizlere sorum sadece vites aralıklarını açacak bir yazılım uygulaması mevcut mu.Bunun dışında araçta başka hiçbir değişiklik istemiyorum sadece vites aralıklarını yükseltecek beygirle torkla falan oynamayacak.Herkese teşekkür ederim şimdiden
Bende de 7.vitese çok nadir geçiyor hep 6 neden acaba

Benimde öyle hemen yükseltiyor spor moda aldığım zamanda 3 bin devirde atıyo bunun bi arası olsa keşke

Herkese merhaba bildiğiniz üzere ayaktan gazı cekmemizle direk 2.vitese geçiyor ve vites aralıkları çok düşük.2013 model golf 115.000de aracım var.Sizlere sorum sadece vites aralıklarını açacak bir yazılım uygulaması mevcut mu.Bunun dışında araçta başka hiçbir değişiklik istemiyorum sadece vites aralıklarını yükseltecek beygirle torkla falan oynamayacak.Herkese teşekkür ederim şimdiden.
Dediğiniz şey mümkündür. Yazılım ile çözülebilir..

Yetkili serviste kalibrasyon ayarı yaptırın şanzımanda başka sorun yoksa düzelir başka da yazılım vs dokundurtmayın şanzımana

Geri
Üst Alt