AdBlue İptal Ettiren Var Mı?

LaBrise

Üye
İsim
Eray
Araç
GOLF 2019 MK7,5 1.6 TDI 115 PS HIGHLINE DSG / PURE WHITE
Selamın aleyküm,

Aracımda bir türlü geçmeyen AdBlue arızası mevcut 2 kere servise gitti çözemediler şimdi 3. Kez bıraktım geldim muhtemelen parça değişecek ve masraf çok çıkacak.

İptal ettirirsem ne gibi sorunlara sebep olur ve dezavantajlarım neler olur bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Emisyon için olan bir durum iptali halinde adblue ile alakalı tüm parçalar artık araçta %100 bozulmuş duruma geçecekler, ve bir daha onarımı mümkün olmayacaklar, emisyon yükselecek, nox değeri artacak. avantajların sorunun çözülür, ekonomik yoldur, basit işlemdir.

Emisyon için olan bir durum iptali halinde adblue ile alakalı tüm parçalar artık araçta %100 bozulmuş duruma geçecekler, ve bir daha onarımı mümkün olmayacaklar, emisyon yükselecek, nox değeri artacak. avantajların sorunun çözülür, ekonomik yoldur, basit işlemdir.
Geri dönüş olmayan işlem olduğu için ve emisyon değeri artacağı için vazgeçilebilir. Ama nox değeri çok önemli değil bence çünkü çevreye zarar veren milyonlarca araç var benim araç zarar verse çevrenin haberi bile olmaz diye düşünüyorum. Tek sıkıntı masraftan kaçıp düşük maliyete sorun çözelim derken başka sorunlara yol açabilir.

Geri
Üst Alt