Arabayla kontrolümü kaybedip kaldırıma çıktım 😑

İsim
Deniz
Araç
Polo Life
Herkese merhabalar başlıktada gördüğünüz gibi, bugün şehir içinde ara sokakta giderken sokağa sert girdim ve yerinde kumlu olmasıyla beraber arabayı kaldırıma sert bir şekilde vurdum, sağ ön lastiğim gümledi hemen stepneyle değiştirdim stepne tam boy olduğu için sıkıntı olmadı daha sonra kontrol amaçlı servise gidip aracın altını kontrol ettirdim ve şöyle birşeyle karşılatık usta kontrol edilmesini önerdi masrafın ciddi olduğunu söyledi fakat bende araçta giderken hiçbir sorun olmadığı için kullanmaya devam ettim, sizin fikirleriniz nedir, teşekkürler

Ekli dosyalar

• 1000023979.jpg
    1000023979.jpg
    145.1 KB · Görüntüleme: 102

taşıyıcı elemanları kontrol ettirin bi sıkıntı yoksa sürmeye devam edin plastik aksamdan bişey olmaz
Kontrol edilmesi uzun iş dediler bende kullanımda hiçbir sıkıntı olmadığı için üstüne gitmedim vakit bulursam gösteririm

Geçmişler olsun.

Fotoğrafa göre plastik koruyucu zarar görmüş. Oraya denk gelen iç kısımda ne vardı acaba?

Geçmişler olsun.

Fotoğrafa göre plastik koruyucu zarar görmüş. Oraya denk gelen iç kısımda ne vardı acaba?
Önceden honda kullanırken gece geç bir saate kaldırımı görmeyip kaldırımdan inmiştim yine serviste gözümü korkutmuşlardı ama ben aynı şekilde 7 sene daha kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım, bence plastik koruyucunun altında ciddi birşey olsaydı hissettirirdi kullanırken

Geçmiş olsun hocam, sorun hissetmeseniz bile aracın sürüş dinamiğini etkileyecek ufak eğilmeler olabilir.
Kaskodan dosya açılarak yapılacaksa, etkilenmiş tüm parçaların değişimini yetkili serviste yapılmasını tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam daha sıfır sayılır aracınız.

Kasko şirketleri tek taraflı kazalarda polis tutanağı ve alkol muayenesi istiyor muydu araştırmak lazım.

Geçmiş olsun hocam, sorun hissetmeseniz bile aracın sürüş dinamiğini etkileyecek ufak eğilmeler olabilir.
Kaskodan dosya açılarak yapılacaksa, etkilenmiş tüm parçaların değişimini yetkili serviste yapılmasını tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam daha sıfır sayılır aracınız.

Kasko şirketleri tek taraflı kazalarda polis tutanağı ve alkol muayenesi istiyor muydu araştırmak lazım.
Kaskoda yüklü bir miktar çıkarsa hasar kaydına işlesin istemiyorum aslında, neyse bakalım bir duruma, kaza tutanağı istenmiyor diye biliyorum ama

Ben resimden hasarın boyutunu anlıyamadım. Aracın Polo değil mi? Arkdaşların dediği gibi, plastik kıyafetler çıkarsa, belki bişiler denir.

Önceden honda kullanırken gece geç bir saate kaldırımı görmeyip kaldırımdan inmiştim yine serviste gözümü korkutmuşlardı ama ben aynı şekilde 7 sene daha kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım, bence plastik koruyucunun altında ciddi birşey olsaydı hissettirirdi kullanırken
Dediğiniz gibi arıza ışıkları yakardı. Alt takımda bir sıkıntı var mı ona bakılması yeterli olur gibi.

Ankaradasınız sanırım. Götürdüğünüz yetkili servis doluysa Otomol yetkili servise de götürebilirsiniz. Bir başka arkadaş tavsiye etmişti bana da. Biraz daha sakin gibi.

Dediğiniz gibi arıza ışıkları yakardı. Alt takımda bir sıkıntı var mı ona bakılması yeterli olur gibi.

Ankaradasınız sanırım. Götürdüğünüz yetkili servis doluysa Otomol yetkili servise de götürebilirsiniz. Bir başka arkadaş tavsiye etmişti bana da. Biraz daha sakin gibi.
Eskihisar genelde sakin oluyor bir kere gitmiştim memnun kalmıştım, hayırlısı

Geri
Üst Alt