1.6 TDI CXXB 110 HP DSG Araç için DPF EGR İptali Hk.

UBC53

Üye
İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ
Selamın aleyküm herekese iyi forumlar

1.6 tdi dsg golf 7 aracım için dpf egr iptal ettirmek istiyorum genelde şehir içi kullanıyorum sürekli rejenarasyon vs uğraşmaktan bıktım 2015 110 luk 1.6 motorda dpf egr iptal edip sorun yaşayan oldumu? (araç stock yazılım yok vmax off var sadece)

Neyiyle uğraşıyorsunuz acaba? merak ettiğimden soruyorum yanlıs anlaşılmasın

sorun yaşamazsın Dcm6.2 beyin var haliyle eski dosyanız yazarken kaybolacak vmax off tekrar yapılması gerek bilginize

Neyiyle uğraşıyorsunuz acaba? merak ettiğimden soruyorum yanlıs anlaşılmasın
hocam günlük olarak 20 km bayrampaşa- florya arası kullanıyorum e5 te çoğunlukla dur kalk trafikte haliyle dpf doluyor temizlemek için 3 bin devir 4. vites sürüyorum kuzey marmaraya çıkıp. uzun yolda yapıyorum 2-3 haftada bir. ama hem arabaya yazık hemde ben uğraşıyorum iptal ediyim gitsin diyorum o yüzden normalde devirli kullanırım arabayı ama istanbul trafiği müsade etmiyor buna malum...

sorun yaşamazsın Dcm6.2 beyin var haliyle eski dosyanız yazarken kaybolacak vmax off tekrar yapılması gerek bilginize
yaptırabileceğim kaliteli bir yer var mı hocam? kalitesiz bir yere gidip kurcalatmak istemiyorum

yaptırabileceğim kaliteli bir yer var mı hocam? kalitesiz bir yere gidip kurcalatmak istemiyorum
Hocam şuan nereyi önersem olmayacak, kurumsalız diyip geçinenlerin bile hazır dosya aldığı şu dönemde :)

Hocam şuan nereyi önersem olmayacak, kurumsalız diyip geçinenlerin bile hazır dosya aldığı şu dönemde :)
hazır dosya attıkları için stage 1 yazılımı bile iptal ettim güvenmiyorum valla kimseye varsın 230 çevirmesin 210 da tıkansın stock binmeye devam

Basit bir örnek vermek gerekirse aşağıdaki görsel hazır bir yazılımdır, otomatik olarak oluşturulmuştur ve sistem bunu +25hp olarak yorumluyor araca yüklenebilir olarak görüyor, kısa vadede sorun yaşatmayacak bir değer.
Duration.png

Basit bir örnek vermek gerekirse aşağıdaki görsel hazır bir yazılımdır, otomatik olarak oluşturulmuştur ve sistem bunu +25hp olarak yorumluyor araca yüklenebilir olarak görüyor, kısa vadede sorun yaşatmayacak bir değer.
Ekli dosyayı görüntüle 79573
benim aracıma ilk olarak stage1 yazılım yapıldı 145 hp olduğu söylendi ama arabada tekleme başladı 1-2 ay sonra iptal ettirdim sonra aynı yazılım firmasının başka bir şubesinde stage1+ diye adlandırılan 1.8 enjektör açma değerine sahip yazılımı attım alt devirlerde iyi güzeldi fakat top speed veya üst devirlerde eski yazılımdanda kötüydü ayrıca uzun yol yaptığımda hızlanmaya çalıştım araba kendini sanki korumaya alır gibi verdiğim gazı almadı elektronik bişey sanki arabayı tutuyordu hemen istanbula dönüp stock a çevirdim aracımı sadece vmax offu açık bıraktım sorunum çözüldü yazılım işlerine tövbe ettim o yüzden şu an aracım stock halde düzde 207 çeviriyor bana yeterli oluyor performansı 1-2 aya kavrama volantı değiştirip manifoldu egr yi söktürüp temizletçem + enjektör turbo bakımlarınıda yaptırıp uzun süreler binicem kısmet olursa

tamirci, egsozcu, bakkal, market herkes yazılımcı oldu 500 1000'e aldığı dosyayı millete 3000e yüklüyorlar. açık söyleyeyim.benim dosya verdiğim firmalar dosyayı benden sadece 2000e alıyor. ucuza yapan yerlere giderseler yakında motoru kucaklayıp yine o tamirciye tamir ettirirler. 1000-4000 arası yazılımlar çer çöp.

bu şey gibi marketin kalp ameliyatı yaptığını düşürün kapıya kampanya 3000tl yazdığını hayal edin. tanıdık market diye herkes oraya koşuyor. 😂😂

dediğim gibi mal kendi malınız istediğini yere yaptırın ama hiç bir yere durduk yere fanatik olmaya gerek yok biri bir işi yapıyor sorun yaşamıyor demek o işi en iyi şekilde yapıyor demek değildir. açsın neyi nasıl yaptığını göstersin gösteremez çünkü kendi yapmıyor birilerine yaptırıyor kendi bile bilmiyor neyi ne kadar atıklarını.

Son düzenleme:
Dostum umraniye de bir yer söyleyeceğim sana tamamen zevk için yapıyorlar öyle kurumsal cart curt hikayeleri yok bende stage1 i iptal edip bu yere yaptırdım tamamen kendi yazıyor hazır dosya yok
Umraniye Bemaps chiptuning
Bu arada @Bluedrift hocam numara yazın demiştim size yaptıralım dedim de pek sallamadiniz 😂

Dostum umraniye de bir yer söyleyeceğim sana tamamen zevk için yapıyorlar öyle kurumsal cart curt hikayeleri yok bende stage1 i iptal edip bu yere yaptırdım tamamen kendi yazıyor hazır dosya yok
Umraniye Bemaps chiptuning
Bu arada @Bluedrift hocam numara yazın demiştim size yaptıralım dedim de pek sallamadiniz 😂
üstad vakit olmuyor genellikle İstanbul dışındayım denk gelemiyoruz. Hakkını helal et

doktorda yaptırdım yazılımı hocam ilk dediğim maslak şubesi 2.si bahçelievler

Geri
Üst Alt