Golf 8 multimedya açılmıyor donuyor

Tlg190306

Üye
İsim
Tolga
Araç
Golf 8
Merhaba yine bir sorunla geldim.2022 impression aracım var. Bazen ekran donuyor açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Uzun süre sonra kendine geliyor. Galiba servis yazılım atıyormuş bu çare olurmu. Benim garanti bitti yinede yazılım atarlarmı?

Merhaba yine bir sorunla geldim.2022 impression aracım var. Bazen ekran donuyor açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Uzun süre sonra kendine geliyor. Galiba servis yazılım atıyormuş bu çare olurmu. Benim garanti bitti yinede yazılım atarlarmı?

Servis yazılım atar tabi garanti bitsede yeterki parasını ödeyelim bitmez mk8 de sorunlar...

Upvote 0
Demekki bu multimedya’nın bazı partileri sorunlu gelmiş 2023 bendeki araç daha hiç sorun yaşamadım ve ayrıca golf8 ile ilgili forumda bu yazıları okuyunca araca her bindiğimde acaba bende ne zaman olacak diye düşünmeye başladım 21 bin km sorunsuz geldik 🧿

Upvote 0
Arkadaşlar bugün servise gittim. Multimedya güncellmeye 2050 tl . Vites topuzu çatlağına 5200 tl para istediler ikisinide yaptırmadım geri geldim. Bu kadar fırsatçılık olmaz valla.

Upvote 0

Ücretli atarlar. Dışarda iyi bir Vagcomcu da daha uygun fiyata atarsınız diye düşünüyorum. Yine yetkiliden de fiyat alın.
Geçen de bir arkadaşımız kendisi güncellemişti.

Upvote 0

Geri
Üst Alt