Merhaba yine bir sorunla geldim.2022 impression aracım var. Bazen ekran donuyor açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Uzun süre sonra kendine geliyor. Galiba servis yazılım atıyormuş bu çare olurmu. Benim garanti bitti yinede yazılım atarlarmı?
Merhaba yine bir sorunla geldim.2022 impression aracım var. Bazen ekran donuyor açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Uzun süre sonra kendine geliyor. Galiba servis yazılım atıyormuş bu çare olurmu. Benim garanti bitti yinede yazılım atarlarmı?
soğuduysan sat bana kurtul, güzel bir fiat al linea falanvalla bıktırdı arabadan soğudum ya. hep hayalimdeki arabaydı golf
almandan devam dur daha id7 falan alacağızjapon alalım halil abi
multimediayı kendin güncelleyebilirsinArkadaşlar bugün servise gittim. Multimedya güncellmeye 2050 tl . Vites topuzu çatlağına 5200 tl para istediler ikisinide yaptırmadım geri geldim. Bu kadar fırsatçılık olmaz valla.
Nasıl yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz