Tekrardan merhaba

Drsmt

Yeni Üye
İsim
Samet
Merhaba herkese selamlar , daha önce 2014 model golf ile tanıştığım foruma sonrasında t-roc , 116d, Taigo, leon gibi modellerden sonra 2022 golf life ile dönüş yaptım. Açıkçası golf ü bi kere kullanınca bir şekilde sizi tekrar çekiyor kendine. Yaşadığım soruna gelirsek 4 gün önce aracımı akşam park ettiğimde camlar kapalı park ettiğime emin şekilde sabah yanına geldiğimde tüm camları açık halde buldum , sanırım çok fazla karşılaşılan bi durum değil , yarın servis randevusu aldım , böyle birşeyle karşılaştığımı paylaşmak istedim. Herkese sevgiler saygılar

Merhaba herkese selamlar , daha önce 2014 model golf ile tanıştığım foruma sonrasında t-roc , 116d, Taigo, leon gibi modellerden sonra 2022 golf life ile dönüş yaptım. Açıkçası golf ü bi kere kullanınca bir şekilde sizi tekrar çekiyor kendine. Yaşadığım soruna gelirsek 4 gün önce aracımı akşam park ettiğimde camlar kapalı park ettiğime emin şekilde sabah yanına geldiğimde tüm camları açık halde buldum , sanırım çok fazla karşılaşılan bi durum değil , yarın servis randevusu aldım , böyle birşeyle karşılaştığımı paylaşmak istedim. Herkese sevgiler saygılar
Kapılar açıkmıydı peki

Upvote 0
Merhabalar, açıkçası bunu okuyunca anlam verdim. Yaklaşık 1-1.5 ay öncesi aracı parkettikten 1 saat sonra tüm camları açık halde bulmuştum. Anahtar çantamda ve sabit bir şekilde durmuştu. Ben o zaman anahtarın sıkışıp tuşa basılı kaldığını düşünmüştüm ancak bu epey düşük bir ihtimaldi. Sanırım o zaman benimde başıma kendi kendine açılması geldi. Ama bir daha hiç olmadı

Upvote 0
Kapattığıma eminim, sadece camlar açık iken kapılar da açılmış mıydı onu kontrol etmediğime pişmanım

Upvote 0
ilginç bir durummuş. şöyle bir ekleme yapabilirim: anahtardan bile isteye camları açsak fakat kapıları hiç ellemezsek, bir süre sonra kapılar kendilerini otomatik kilitliyor.

Upvote 0

Geri
Üst Alt