Vites geçişleri hakkında

Qwerty80

Yeni Üye
İsim
Eren
Herkese merhaba.
Aracım golf 7 2013 tsi 1.2 dsg. Problemim şu, aracımda vites geçişleri çok çekilmeye başladı. Örneğin normalde 2bin deviri bulmadan geçişler olurken şimdi üç bine yaklaştı. Haliyle motor haddinden fazla bagiriyor. Kavramayı 7 8 ay önce değiştirdim ondan olacağını düşünmemekle birlikte sanki bir motor arizasi varmış gibi düşünmeye başladım. Ayrıca hemen hemen benzer süredir start stop hiç çalışmıyor hiç devreye girmiyor. Ayrıca 4. Vitesten sonra seyir halinde hafif titremeler sarsıntılı surus oluyor sürekli araçta. Sorun ne olabilir, desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Kavrama değişiminden önce sorun varmıydı bilmiyorum ama ben oyumu şanzumandan yana kullanıyorum

O kadar teferruatı var ki dsg kavramayı doğru şekilde değişebilen kaç usta vardır diye düşünmemek elde değil

Kavrama değişiminden önce sorun varmıydı bilmiyorum ama ben oyumu şanzumandan yana kullanıyorum
Vardı ama bariz küt küt vuruntu vardı. Değişti mi onu da bilmiyorum başında beklemedim ama o sorun çözüldü ama sonra bu dertler peydah oldu. Yarın rampalı uzun yol gideceğim kara kara düşünüyorum açıkçası.

Herkese merhaba.
Aracım golf 7 2013 tsi 1.2 dsg. Problemim şu, aracımda vites geçişleri çok çekilmeye başladı. Örneğin normalde 2bin deviri bulmadan geçişler olurken şimdi üç bine yaklaştı. Haliyle motor haddinden fazla bagiriyor. Kavramayı 7 8 ay önce değiştirdim ondan olacağını düşünmemekle birlikte sanki bir motor arizasi varmış gibi düşünmeye başladım. Ayrıca hemen hemen benzer süredir start stop hiç çalışmıyor hiç devreye girmiyor. Ayrıca 4. Vitesten sonra seyir halinde hafif titremeler sarsıntılı surus oluyor sürekli araçta. Sorun ne olabilir, desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Akünüz ne durumda.

Ömrü bitmek üzere olan akü, mekatroniğin abuk sabuk hareketler yapmasına neden olabiliyor.

.

Herkese merhaba.
benim sorunumda tam tersi 1800 devire gelmeden vites yükseltiyo araba boğuluyor yorumlarda yazdığı gibi bitik akü buna sebep oluyor olabilir veya dsg sıfırlama deneyebilirsiniz

Akünüz ne durumda.

Ömrü bitmek üzere olan akü, mekatroniğin abuk sabuk hareketler yapmasına neden olabiliyor.

.
Aynı şeyi düşünüp bugün aküyü değiştirdim değerler de dusuktu aslında Ama bir düzelme olmadı. Dsg resetleme yapıyorum biraz ise yarıyor gibi de ama kalici bir çözüm değil bir şekilde eski haline dönüyor

Bu videoyu paylaşan da konuya hakim değil bence ,orada almanyadan gelen akrabası nasıl yapacağını
anlatmış.
bu arkadaş heryerde geziyor ha bire almanyadan geliyor, almanyadan gelince işin uzmanı mı oluyor, şöyle showvari gösteriş videolarını hiç sevmedim, bu videolar sayesinde onbinlerce tüp'ü piyasaya sürüp ekmeğini yediler, insanlar geliştirilmiş tüpü marifet sanıp araçlarına taktıkça taktı, sonra kart bozuldu birde kart sattılar yani lafım o ki, insanlara bakın ekmeğe reçel böyle sürülür diye gösterip reçel satmaktır bu durum. İnsanlarda wouw nasıl reçel sürdü ya bizde hemen bu reçeli alalım hatta bu arkadaşınkini alalım en iyi reçel o çünkü dediler.

Geri
Üst Alt