Merhabalar golf 8 2022 r line aracıma ön radar kapak ve tesisat montajını yapacağım aktif etmek için ne yapmam gerekiyor manisa ve izmir çevresi yardımcı olabilcekler var mı?Ekli dosyayı görüntüle 79569Ekli dosyayı görüntüle 79570Ekli dosyayı görüntüle 79571Ekli dosyayı görüntüle 79572
Direksiyon tuş takımı ve acc radarı-panjur amblemi montajladım sadece aktivaston işlemine ihtiyacım var.Acc için aracında lisans aktivasyon ( swapp 700€-800€ civarı @İlker34 destek verebilir ) var mı...
- Lisans Aktivasyonu
- Direksiyon Tuş Takımı
- Adaptif Hız sabitleme radarı
- Yeni VW panjur amblemi ACC destekli
- Şerit takip kamerası desteklli ön cam
- Şerit takip kamerası
- Kamera kapakları
- Kablo tesisatı
Direksiyon tuş takımı ve acc radarı-panjur amblemi montajladım sadece aktivaston işlemine ihtiyacım var.
teşekkürler iletişime geçeceğim.@ilker34 ( +90 (505) 684 08 32 ) bu işleri yapıyor onunla görüş aracından bilgileri alıyor ya aynı gün yada bir gün sonra aktivasyonu araca yüklüyor...
Reisim ürünleri nerden aldın, bende alıp montajlayıp, dışarda kodlama yaptırmak istiyorumDireksiyon tuş takımı ve acc radarı-panjur amblemi montajladım sadece aktivaston işlemine ihtiyacım var.
merhaba ürünleri aliexpressden sipariş etmiştim tuş takımı + radar + radar kapak vw amblemli kendim taktım.Reisim ürünleri nerden aldın, bende alıp montajlayıp, dışarda kodlama yaptırmak istiyorum
Merhaba daha gidemedim istanbula işim olduğunda gideceğim sadece acc ve front assist güncel kurla 30.000 tl civarı ama istanbul git gel 5000 tl izmir manisa çevresi yapan bulursam daha iyi olur tabiSonuç hakkında bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim bende yaptırdım @İlker34 bey halletti sağolsun. Front Asist ile ilgili kafamı kurcalayan şeyler var.
Ortalama ne tuttu bide düzgün çalışıyor mu sıkıntısız ?merhaba ürünleri aliexpressden sipariş etmiştim tuş takımı + radar + radar kapak vw amblemli kendim taktım.
Tuş takımı çalışıyor skıntı yok. diğer işlemleri daha yaptıramadım radar kablo montajı yapamadım daha.Ortalama ne tuttu bide düzgün çalışıyor mu sıkıntısız ?
Kodlaması ve montajı 2 bin filan tutarda… malzeme ücretini merak ettimTuş takımı çalışıyor skıntı yok. diğer işlemleri daha yaptıramadım radar kablo montajı yapamadım daha.
Kodlaması ve montajı 2 bin filan tutarda… malzeme ücretini merak ettim
Merhaba r line da dokunmatik tuş var benim bildiğim kadarıyla dokunmatik tuş olanlarda tuş takımı değişmiyor? Ayrıca ön bölge asistanı için cama kamera şart mı şerit takip istemiyorum sadece ön bölge asistanı yeterli, aracım yavaşlasın trafiğe göre güvenli bir şekilde yeterli ayrıca acc sistemi olsun. Şerit takip sevdiğim bir özellik değil.merhaba ürünleri aliexpressden sipariş etmiştim tuş takımı + radar + radar kapak vw amblemli kendim taktım.
Denizlide yardimci olurum hocamMerhaba daha gidemedim istanbula işim olduğunda gideceğim sadece acc ve front assist güncel kurla 30.000 tl civarı ama istanbul git gel 5000 tl izmir manisa çevresi yapan bulursam daha iyi olur tabi