Cupra - Farlarda Buğu

Serkanbey

Üye
İsim
Serkan
Araç
Golf 8
Merhabalar golf 8 life. paketimi sattım cupra aldım ön farlarda buğu oluştu soğuk havalarda yapar dediler aracın kitapcığında da bu ibare mevcut servis garantiden geçirmedi resmi kayıtlarda böyle bi şey sorun değil farın normal halidir diyerek aracım hatasız darbesi vs yok matrix far mevcut fazla ısındığından olabilir mi daha önce başına gelen var mı yardımcı olursa sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_5228.jpeg
    IMG_5228.jpeg
    172.7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_5229.jpeg
    IMG_5229.jpeg
    183.4 KB · Görüntüleme: 49

Merhabalar golf 8 life. paketimi sattım cupra aldım ön farlarda buğu oluştu soğuk havalarda yapar dediler aracın kitapcığında da bu ibare mevcut servis garantiden geçirmedi resmi kayıtlarda böyle bi şey sorun değil farın normal halidir diyerek aracım hatasız darbesi vs yok matrix far mevcut fazla ısındığından olabilir mi daha önce başına gelen var mı yardımcı olursa sevinirim.

Malum kış ayı geldi hocam eğer araç çalışınca buğu geçiyorsa sorun yok demektir . Aynı problem "20 a3'de başladı havalar soğuk olduğundan

Su almayan birşey buhar yapmaz bi yerden azda olsa sıvı giriyor buğu 2-3 saat kadar kalıyorsa sıvı giriyor demekki bi yerden 10-15 dk içinde kayboluyorsa sorun yok

Malum kış ayı geldi hocam eğer araç çalışınca buğu geçiyorsa sorun yok demektir . Aynı problem "20 a3'de başladı havalar soğuk olduğundan
Araç çalışınca farlar açık olduğundan yapıyor kapatınca 10 15 dk sonra geçiyor

Su almayan birşey buhar yapmaz bi yerden azda olsa sıvı giriyor buğu 2-3 saat kadar kalıyorsa sıvı giriyor demekki bi yerden 10-15 dk içinde kayboluyorsa sorun yok
Kayboluyo 10 15 dk sonra ve sadece yanan kısımlarında buğu oluşuyo

Sorun yok bence kafaya takma bu normal benim fikrim
Takmıyorum da o kadar para verip böyle bişey yaşamak koyuyo ben biraz pinpirikliyim bide satarkende alırkende rahat rahat alıp satmam lazım satarken bilmeyen biri soğuyo az para değiş çünki 😄

Takmıyorum da o kadar para verip böyle bişey yaşamak koyuyo ben biraz pinpirikliyim bide satarkende alırkende rahat rahat alıp satmam lazım satarken bilmeyen biri soğuyo az para değiş çünki 😄
Bizim golf 8.5 ile yaşadıklarımızı okusan demekki sende olsa uyku uyuyamayacan
😂

Fardaki kauçuk kapakları sökün güneşli bir havada içindeki nem tahliye olsun yada saç kurutma tutun aynı kapak boşluğundan

Fardaki kauçuk kapakları sökün güneşli bir havada içindeki nem tahliye olsun yada saç kurutma tutun aynı kapak boşluğundan
Kendi kendine geçiyo zaten normal bi durummuş demek ki arkadaşlar da normal diyo zaten saolun yardımlarınız için

Hocam hic birseyi sokmeye gerek yok far sicakligi gittikten sonra o bugu kendiliginden kayboluyor zaten bu durum sadece soguk havalar da arac calisirken farlar acikken oluyor

Son düzenleme:
normaldir bişey yok diyen arkadaşlar siz şaka mısınız? ben kocaelideyim nem oranı %80 sabahları aracın iç camları komple buğu kaplamış olsa da farlarımda öyle bişey yok

@Serkanbey emin olmak istiyorsan diğer park halindeki araçların farlarına bak hatta başka cupra bulabilirsen onlara da bak var mı buğu

@undefined @Oktay_b8_gte
Ben yardımcı olmaya çalıştım tercih sizin.Far içinde nem olmasa buğu da olmaz kapak sökmesi de çok çok kolay bir iştir arac zarar görmez ampul değişimi oradan yapılıyor biliyorsunuzdur

Geri