Golf 8.5 Impression Yokuş Kalkış Hatası

bambry

Yeni Üye
İsim
Hasan
Araç
Golf 8.5 imprasion
Herkese merhaba aranıza yeni golf 1.5 impresionla katıldım. Daha önce ailemizdeki fertlerin hepsi manueli severek kullandığı için yine manuel terci ettik ama büyük bir sorun yaşıyoruz .Yaşadığımız yer ciddi yokuşları olan bir bölge, yokuş kalkarken bir hata mı yapıyoruz aracta mı bir gariplik var çözemedim yokuş yukarı kalkarken el freni geç bırakıyor veya bırakmıyor araç stop ediyor arabadan inanılmaz bir koku geliyor anlamadım .Kalkış sıralama hatası mı nedir çözemedim bir bilgisi tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum arabayı kimse kulllanmak istemiyor herkese sağlıklı günler diliyorum .

Hayırlı olsun

Auto hold ile kalkmayı deneyin
El frenini kendisinin bırakmasını beklemeyin
Park frenini manuel indirin auto hold devrede olsun sarı yanar 1. Vitesle kalkış yapın

Aracınızda sorun yok 👍

Hayırlı olsun

Auto hold ile kalkmayı deneyin
El frenini kendisinin bırakmasını beklemeyin
Park frenini manuel indirin auto hold devrede olsun sarı yanar 1. Vitesle kalkış yapın

Aracınızda sorun yok 👍
Teşekkürler cevap için. Şöyle bir durum var . Araca bindiğimizda autohold ve park freni sarı yanıyor. Park frenini indirdigimde autohold açık oldugu halde kayıyor, benim zaten açık olan autoholdu kapatıp tekrar açmam gerekiyor aracımın kaymamasi için. Bu durumda araçtan inerken autohodu kapatmam mi gerekiyor?

Auto hold sarı yanıyorsa el freni butonu yanında devrede
bir daha ömrü billah ellemeöyle kalsın
ama frene bas km yi gördüğün ekranda alt kısımda sarı yanıcak auto hold diye ondan da emin ol sonra kavramayı yap kalk bende ilk başta bunu yaşamıştım golf 8 varken

Auto hold sarı yanıyorsa el freni butonu yanında devrede
bir daha ömrü billah ellemeöyle kalsın
ama frene bas km yi gördüğün ekranda alt kısımda sarı yanıcak auto hold diye ondan da emin ol sonra kavramayı yap kalk bende ilk başta bunu yaşamıştım golf 8 varken
Hatta şimdi dene aklından çıksın eğer zor olmayacksa

Hatta şimdi dene aklından çıksın eğer zor olmayacksa
Öyle mi ? Çok tesekkürler . Burda otopark savaşları dönüyor şimdi çıkarsam yer bulamam yarın ilk iş deneyeceğim çözüm olursa yazacağım teşekkürler tekrar

Öyle mi ? Çok tesekkürler . Burda otopark savaşları dönüyor şimdi çıkarsam yer bulamam yarın ilk iş deneyeceğim çözüm olursa yazacağım teşekkürler tekrar
Bayrampaşadayım bu arada dm den mesaj atamadım sana kabul etmiyor numaramı yazıyım anlatırım diye

Geri
Üst Alt