2 Gün sonra muayeneye gideceğim sorum var

yusuftimurr

Yeni Üye
İsim
yusuf
Araç
Golf 7 2013
Merhaba iyi aksamlar arkadaşlar aracıma 7,5R dönüşüm yaptırdım fakat sis farı yuvalar boş ve ekranda uyarı veriyor bununla ilgili muaynede sorun olurmu bilgisi olan arkadaşlar yardmcı olabilirmi

Aracın orjinalinde sis varsa yanmıyor ise kalma ihtimalin yüksek...

Upvote 0
Dış aydınlatmaların herhangi birinde sıkıntı varsa direkt olarak vize tekrarı..

Upvote 0
Hataları göstergeden kapatırsanız muayenedeki arkadaş çakmaz durumu.

Upvote 0
teşekkür edeirm araba sorunsuz geçti hiç kontrol bile etmedi sanırım hafif kusur bile yazmıyor :D

Upvote 0
Sonradan taktığınız farda kötü hava koşulları için far grubunda dahili lamba yoksa çok da sevinilecek bir yanı yok.

Sis lambası önemli.

Maalesef size önemsiz gelse de karşıdan gelen biz ya da başka biri sisli havada sizi fark etme imkanı yok.

7.5 R olmuş ama lafta..

Upvote 0
Orjinalinde halogen far olan aracımda değiştirip LED Ampül taktırdım bi sorun olur mu sizce?
Keşke olsa.
Bana göre sorun olmalı ancak enteresan bir şekilde muayeneden geçiriyorlar.
Geçmemeli ağır kusur sayılmalı..
Trafikte böyle araçlar olmamalı.

Upvote 0
Keşke olsa.
Bana göre sorun olmalı ancak enteresan bir şekilde muayeneden geçiriyorlar.
Geçmemeli ağır kusur sayılmalı..
Trafikte böyle araçlar olmamalı.
Bende sizin gibi duşünenlerdenim hocam hele bide açıyı tam yukarı kaldırınca gözler evlere şenlik oluyor.Ustelik bende migren var ışığa karşı inanılmaz hassasım normal kişiye göre 3 kat rahatsız ediyor beni.

Upvote 0
Bende sizin gibi duşünenlerdenim hocam hele bide açıyı tam yukarı kaldırınca gözler evlere şenlik oluyor.Ustelik bende migren var ışığa karşı inanılmaz hassasım normal kişiye göre 3 kat rahatsız ediyor beni.
https://www.golftutkusu.com/topic/12358-halojen-far-ampul-neden-led-ile-degistirilmemeli/

Açı aşağıda olsa da göz alır. Lümen değerleri yüksektir. Ve levhaları aydınlatan bükeylerden gelen ışık halojende kabul edilebilir ancak LED olunca zararlıdır.

Upvote 0
Merhaba iyi aksamlar arkadaşlar aracıma 7,5R dönüşüm yaptırdım fakat sis farı yuvalar boş ve ekranda uyarı veriyor bununla ilgili muaynede sorun olurmu bilgisi olan arkadaşlar yardmcı olabilirmi
Araç aydınlatmasında orjinal sis farı varsa ve şuan çalışmıyosa geçirmiyolar diye biliyorum

Upvote 0

Dogru indirebildigim kadar aşağı ayarladım şimdi far üzerinden alyan ile daha da aşağı indiricem mümkün olduğunca aşağıda olması karşıdan gelen için daha iyi haklısınız

Upvote 0

Geri
Üst Alt