Golf 8.5 Imp Genel Sorunlar

doruks

Yeni Üye
İsim
Doruk
Araç
Golf 8.5 Imp
Selamlar, aracım daha 3750 km de fakat bugün motor takribi 50 derecelerdeyken marşa basınca çok garip bir ses geldi sanki kayış kopmuş ya da alterantör kırılmış gibi parça dökülme tarzı garip bir sesti rölantiye düşünce ses kesildi normal çalışıyor şuanda fakat neden böyle oldu bir kere de olsa sesin kaynağı neydi bilmiyorum. Aracımı servise götürüp baktırtıcam keza sağ ön camdan da kapanırken bir tak sesi geliyor sanki boşluk varmış gibi, motor yağı eksik uyarısı da aracı teslim aldığım günden beri duruyor. Yetkili servise kontrole götüreceğim aracı, rodaj yok dense de ben özenli bir şekilde 2000 km yol kat ettim rodaj kurallarına ve motoru kitabına göre açmaya çalıştım, eğer bir gelişme olursa veya bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da varsa ben gelişmeleri tekrar gönderi olarak paylaşacağım. Bilgisi olan varsa konuyla ilgili paylaşırsa çok sevinirim. Herkese hayırlı günler olsun.

Merhaba benimde 3 aylık aynı aracım var ve bazen düşük devirdeyken 2. vitese aldığımda gaz yemiyor aracı manuel çalıştırın uyarısı veriyor.Trafikteyken çok can sıkıcı bir durum.Bu sıkıntıyı yaşıyan oldu mu paylaşırsa çok sevinirim.

Merhaba benimde 3 aylık aynı aracım var ve bazen düşük devirdeyken 2. vitese aldığımda gaz yemiyor aracı manuel çalıştırın uyarısı veriyor.Trafikteyken çok can sıkıcı bir durum.Bu sıkıntıyı yaşıyan oldu mu paylaşırsa çok
Merhabalar öncelikle bende öyke bi durum yok keza ben devirli kullanırum biraz da olsa boğmam aracı fakat zaten elektronik dedtek var araçta devir rölanti altına düşecekze koruyor kendisini ama manuek olarak çalıştırın kısmını anlamadım servise başvursanız daha iyi olur.

Selamlar, aracım daha 3750 km de fakat bugün motor takribi 50 derecelerdeyken marşa basınca çok garip bir ses geldi sanki kayış kopmuş ya da alterantör kırılmış gibi parça dökülme tarzı garip bir sesti rölantiye düşünce ses kesildi normal çalışıyor şuanda fakat neden böyle oldu bir kere de olsa sesin kaynağı neydi bilmiyorum. Aracımı servise götürüp baktırtıcam keza sağ ön camdan da kapanırken bir tak sesi geliyor sanki boşluk varmış gibi, motor yağı eksik uyarısı da aracı teslim aldığım günden beri duruyor. Yetkili servise kontrole götüreceğim aracı, rodaj yok dense de ben özenli bir şekilde 2000 km yol kat ettim rodaj kurallarına ve motoru kitabına göre açmaya çalıştım, eğer bir gelişme olursa veya bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da varsa ben gelişmeleri tekrar gönderi olarak paylaşacağım. Bilgisi olan varsa konuyla ilgili paylaşırsa çok sevinirim. Herkese hayırlı günler olsun.
Sağ ön cam tarafından gelen sesle ilgili olarak silecek seviyesi kendini ayarlıyor. Araca ilk çalıştırdığımda ve kapatırken genelde o ses geliyor bana da en son öyle bir çıkarım yaptım ben

Sağ ön cam tarafından gelen sesle ilgili olarak silecek seviyesi kendini ayarlıyor. Araca ilk çalıştırdığımda ve kapatırken genelde o ses geliyor bana da en son öyle bir çıkarım yaptım ben
Ben de şöyle düşündüm çarpışma önleme ilk marşta kapalı ilk harekette devreye giriyor onun devreye girme sesi olarak düşünmüştüm o sesle beraber kadrandaki uyarı da gidiyor çünkü.

Ayrıca dedim şey öyle değil cam mekaniğinden bahsediyorum ben. Camın kendisi kapandığında, cam tarafı değil.

Geri
Üst Alt