Golf 7.5 Sis farı

KsmYN

Yeni Üye
İsim
Kasım
Araç
Golf 7.5 14.tsi
Merhaba arkadaşlar 2017 golf 7.5 araç üzerindeki sislerde helojen ampül var bunların yerine led ampül taktırsam arıza ışığı yakarmı veya arıza ışığı yakmayan bir led markası varmı yazılımla söndürülüyor mu marka ve model bilgisi alabilirmiyim birde bizim sisler h kaç

Merhaba arkadaşlar 2017 golf 7.5 araç üzerindeki sislerde helojen ampül var bunların yerine led ampül taktırsam arıza ışığı yakarmı veya arıza ışığı yakmayan bir led markası varmı yazılımla söndürülüyor mu marka ve model bilgisi alabilirmiyim birde bizim sisler h kaç
Şahsen ben Photon duo h11 taktım tavsiye ederim. Halojen sarı yanıyordu, davlumbazın ordan kapağı çıkarıp kendim taktım ne arıza ışığı yandı ne de başka bir problem yaşadım hocam. İçiniz rahat olsun takabilirsiniz. Yalnız şöyle, taktıktan nerdeyse bi sene geçti sağ sis bazen pırpır ediyor bi elektrikçiye götürüp göstermem gerek sanırım temassızlık var...

Şahsen ben Photon duo h11 taktım tavsiye ederim. Halojen sarı yanıyordu, davlumbazın ordan kapağı çıkarıp kendim taktım ne arıza ışığı yandı ne de başka bir problem yaşadım hocam. İçiniz rahat olsun takabilirsiniz. Yalnız şöyle, taktıktan nerdeyse bi sene geçti sağ sis bazen pırpır ediyor bi elektrikçiye götürüp göstermem gerek sanırım temassızlık var...
Çok teşekkür ediyorum bir önceki aracım 2007 golf 5 vardı sislere photon mono 9006 almıştım kısalara photon black edition h7 uzunlara photon mileston katana edition h7 aldım üçüde ağrıza ışığı yaktı ama çok memlundum bir yıla yakın kullandım arıza ışığı harici bir sorun yaşamadım golf yedide ağrıza ışığı yakmaması çok güzelmiş hemen siparişi veriyorumIMG_7758.jpeg

Çok teşekkür ediyorum bir önceki aracım 2007 golf 5 vardı sislere photon mono 9006 almıştım kısalara photon black edition h7 uzunlara photon mileston katana edition h7 aldım üçüde ağrıza ışığı yaktı ama çok memlundum bir yıla yakın kullandım arıza ışığı harici bir sorun yaşamadım golf yedide ağrıza ışığı yakmaması çok güzelmiş hemen siparişi veriyorumEkli dosyayı görüntüle 79720
Hocam maşallah karşıdan gelen 15 dakika kör olur fotoğrafa bakarken gözler gitti benim

Hocam maşallah karşıdan gelen 15 dakika kör olur fotoğrafa bakarken gözler gitti benim
photon bu işi biliyor ufuk çizgisi olayını iyi çözmüşler hiç sellektör yemedim ama far ayarını ortada kullanıyordum sıfıra alnca karşıdakini kör ediyodu ne yalan söyleyim ha bu ara fotoğraftaki eski aracım o satıldı şimdi golf 7.5 var

Sis var ama helojen ampül olduğu için sarı yanıyor ve aydınlatması çok kötü farlar orjinal led olduğu için pek hoş bi görüntü olmuyor biri beyaz biri sarı sisleride led ampülle değiştirmeyi düşünüyorum ama işimi görecek ağrıza ışığı yakmıyacak bir model bakıyorum

@KsmYN sis yoksada sisler açık mı kullanıyorsunuz?
Sis var ama helojen ampül olduğu için sarı yanıyor ve aydınlatması çok kötü farlar orjinal led olduğu için pek hoş bi görüntü olmuyor biri beyaz biri sarı sisleride led ampülle değiştirmeyi düşünüyorum ama işimi görecek ağrıza ışığı yakmıyacak bir model bakıyorum

Fotoğrafta çift gibi görünüyor 🤔
Hocam far açık olunca o kadar fark edilmiyor işte anlayın durumun basitliğini... Dert edilecek bi şey değil bu kafanıza takmayın farlarım tek yanıyor diye 😄

Geri
Üst Alt