S Senel5252 Yeni Üye Katılım 1 Ağu 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 İsim İsmail şenel Salı saat 23:26'de #1 İyi akşamlar.Sıfır orjinal tek U led far nerden alabilirim
Oktay_b8_gte Katılımcı Üye Katılım 3 Nis 2022 Mesajlar 1,540 Tepkime puanı 763 Konum Ankara İsim Oktay Araç Passat b8 Gte /golf7 Gti Dün 00:30 #2 Tek derken? Upvote 0
eraygkbr Üye Katılım 4 Tem 2024 Mesajlar 48 Tepkime puanı 23 Konum adana İsim Eray Araç Golf 7.5 2020 Highline Dün 01:06 #3 Oktay_b8_gte dedi: Tek derken? Genişletmek için tıkla ... Sadece dış tarafın yandığı tekli yanan U ledlerden bahsetmiş Upvote 0
Oktay_b8_gte dedi: Tek derken? Genişletmek için tıkla ... Sadece dış tarafın yandığı tekli yanan U ledlerden bahsetmiş
KS KS S Senel5252 Yeni Üye Katılım 1 Ağu 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 İsim İsmail şenel Dün 07:34 #4 Benim aracın farlarının camları değiştirildi o da buhar yapıuor.o yüzden yeni orjinal farla değiştirmek istiyorum. Upvote 0
Benim aracın farlarının camları değiştirildi o da buhar yapıuor.o yüzden yeni orjinal farla değiştirmek istiyorum.
alaras Üye Katılım 18 Şub 2022 Mesajlar 410 Tepkime puanı 457 İsim Ali Aras Araç Golf 7 Rline 2016 Dün 08:34 #5 Eğer aracınızın üstünde varsa serviste değiştirebilirsiniz. Ancak Uledsiz ise ya sadece parçayı satıyorlar ya da hiç satmıyorlar. Upvote 0
Eğer aracınızın üstünde varsa serviste değiştirebilirsiniz. Ancak Uledsiz ise ya sadece parçayı satıyorlar ya da hiç satmıyorlar.
metinkar Uzman Üye Katılım 13 Ara 2016 Mesajlar 6,199 Tepkime puanı 7,545 Konum İstanbul İsim Metin Araç Golf8 Life Dün 08:35 #6 Senel5252 dedi: Benim aracın farlarının camları değiştirildi o da buhar yapıuor.o yüzden yeni orjinal farla değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun burası ile irtibat kur stoklarında varsa alabilirsin yoksa servisten alırsın... https://www.onlineyedekparca.com/arama/Golf far Ben olsam arabanın modeli eski olduğu için servisten sıfır alırım fiyatı daha uygun olur, yok aracı satacağım böyle de binerim diyorsan hiç elleme... Upvote 0
Senel5252 dedi: Benim aracın farlarının camları değiştirildi o da buhar yapıuor.o yüzden yeni orjinal farla değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun burası ile irtibat kur stoklarında varsa alabilirsin yoksa servisten alırsın... https://www.onlineyedekparca.com/arama/Golf far Ben olsam arabanın modeli eski olduğu için servisten sıfır alırım fiyatı daha uygun olur, yok aracı satacağım böyle de binerim diyorsan hiç elleme...