Seramik kaplama

geraltofrivia

Yeni Üye
İsim
Geralt
Araç
Golf
Merhabalar, gelecek hafta nasipse beyaz renkte sıfır bir araç alacağız. Bu konuda fazla bilgim olmadığı için foruma danışayım dedim. Seramik kaplama mantıklı mıdır, yapılmasını tavsiye eder misiniz? Tavsiye ediyorsanız istanbulda önerebileceğiniz işçiliği sağlam bir yer var mıdır?

Merhaba, bayide alırken ekstra ücret talep edilirse yaptırmanızı tavsiye etmem, dışarıda ise sıfır araç olduğunu için ppf kaplama yaptırmanızı öneririm 👍🏻

Merhaba sıfır araç aldığınız için öncelikle eğer bütçeniz uygunsa ppf kaplama yaptırmanızı öneririm Mustafa hocamın dediği gibi bayi hediyesini yaptırmayın çok dandik ürünler kullanıyorlar (belki de yapmıyorlar:) )
Ppf ile ilgili benim tavsiyem en mantıklı gördüğüm f/p açısından
Ön üç parça (kaput ve sağ -sol çamurluklar), ön farlar ,aracın piano black kapı aralıkları ppf kaplama
Aracın geri kalanına kaliteli bir seramik uygulama yeterli olacaktır diye düşünüyorum
Çünkü full ppf kaplama çok maliyetli bir işlem bütçe zorlayabilir
Ayrıca PPF yaptiracakken öncelikli olarak malzemenin TPU ürün olması ve kurumsal firmalarla işlem yapmaniz çünkü daha sonra yaşadığınız herhangi bir problemde karşınızda muhatap bulursunuz bunun nedeni ppf işlemi maliyetleri ciddi anlamda yüksek işler o yüzden 3 e 5 e bakmadan kaliteli yerleri tavsiye ederim

Merhabalar, gelecek hafta nasipse beyaz renkte sıfır bir araç alacağız. Bu konuda fazla bilgim olmadığı için foruma danışayım dedim. Seramik kaplama mantıklı mıdır, yapılmasını tavsiye eder misiniz? Tavsiye ediyorsanız istanbulda önerebileceğiniz işçiliği sağlam bir yer var mıdır?

Bütceniz var ise aracı alınca komple stek ppf kaplatın başka bir şeye gerek yok...

Bütçeden yana probleminiz yoksa komple PPF kaplama çok güzel şekilde iş görür. F/P düşüneceksek ön üç parça + farlar PPF, üstüne de seramik güzel olur. Kendi aracımda sadece seramik var evet hafif çiziklerden koruyor çoğu tampon sürtmesini vs. sadece bezle çıkarıyorum ancak daha derin çizikler için PPF şart. Güzel seramik beyaz arabayı aynaya çevirir :).

Ppf şuan bütçe zorlayacagi için seramik kaplamayı sorayım demistim, cevaplariniz için teşekkürler birkaç ay sonra bakacagim artık.

Ppf şuan bütçe zorlayacagi için seramik kaplamayı sorayım demistim, cevaplariniz için teşekkürler birkaç ay sonra bakacagim artık.
yerinizde olsam seramik kaplamaya para bayılmayıp dediğiniz gibi bir kaç ay sonrasına ppf kaplama düşünürdüm.

Geri
Üst Alt