Golf 7 Çıkma Bluetooth Multimedia Değişimi

kkale

Yeni Üye
İsim
Yasin
Araç
GOLF 7
Merhabalar, Golf 7 2013 Comfortline araç aldım. Aracımda Bluetooth olmadığı için, diğer modellerde bulunan Bluetooth özellikli çıkma orijinal multimedya sistemi taksam, aracımda sorunsuz çalışır mı? Teşekkürler.

Başka bir araçtan çıkma cihazın yazılım kilidi oluyor, sizin araçta çalışması için ekstra ücret ödeyerek aracınıza tanıtılması gerekiyor.

Ya da yazılım kilidi kaldırılmış rcd cihazlardan satın alabilirsiniz. Geri görüş kamerası desteği de olmuş olur, ilerde eklemek istediğinizde...

Forumda satış yapan üyeler var, onlar da konunuzu görünce seçenek sunacaklardır.

Merhabalar, Golf 7 2013 Comfortline araç aldım. Aracımda Bluetooth olmadığı için, diğer modellerde bulunan Bluetooth özellikli çıkma orijinal multimedya sistemi taksam, aracımda sorunsuz çalışır mı? Teşekkürler.
Hocam Senin araca gore elimde 3 cesit cihaz var
Waatsaptan iletisime gelebilirsin
Cihazlar hakkinda 0539 258 50 14

Calisir elimde fabirkasyon rcd 330 var blutothlu carplay ve android autolu dusunurseniz
https://shbd.io/s/PR6dyfyA

Geri
Üst Alt