Direksiyon Çevirince Gelen Uğultu Sesi

Cann35

Yeni Üye
İsim
Can
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce bayiiden 1.5 tsi impression golf aldım, sokak arası dönüşlerde veya sağa sola dönüşlü kalkışlarda uğultu sesi geliyor özellikle direksiyonu sağa doğru çeyrek tur çevirme sonrasında daha sık karşılaşıyorum, araç daha 200 km de acaba bu sorunu yaşayan veya servise giden var mı?

Merhaba arkadaşlar 3 gün önce bayiiden 1.5 tsi impression golf aldım, sokak arası dönüşlerde veya sağa sola dönüşlü kalkışlarda uğultu sesi geliyor özellikle direksiyonu sağa doğru çeyrek tur çevirme sonrasında daha sık karşılaşıyorum, araç daha 200 km de acaba bu sorunu yaşayan veya servise giden var mı?
bu forumda bir konuda okumuştum. ilk birkaç kmde bu ses olayı oluyor sonrasında düzeliyor diye.

sorun yok 3 kişide vardı ben dahil belli bir km ye kadar gelicek sonra azalıyor ve yok olucak düzde bişey yok ama sağa sola dönüşlerde uğultu yapıyor sadece dönüşte 3 dk sonra kayboluyor

Ğ
sorun yok 3 kişide vardı ben dahil belli bir km ye kadar gelicek sonra azalıyor ve yok olucak düzde bişey yok ama sağa sola dönüşlerde uğultu yapıyor sadece dönüşte 3 dk sonra kayboluyor
evet dönüşlerde direksiyonu düzleyinceye kadar oluyor, teşekkür ederim sağolun

tam ses geldiği anda vitesi N’ye alabilirseniz ses kayboluyor mu bi deneyin.

tam ses geldiği anda vitesi N’ye alabilirseniz ses kayboluyor mu bi deneyin.
Manuel hocam araç, direksiyonu sağa doğru çeyrek tur kırdıktan sonra hareket halinde gelen bir sürtme/uğultu gibi bir ses, tekrar direksiyon düz konuma gelince geçiyor.

aynı ses bende de mevcut giderek azalıyor gibi aracım 2000km de , bir arkadaşımız 3000 kmde neredeyse tamamen geçtiğini yazmıştı biz de öyle olacağını umalım.

Ses varsa nedeni de vardır ,sıfır araçlarda bu tür şikayetler neden olur anlamak mümkün değil :oops: Eski araç olsa aks başlarına baktırın derdim

Bende de var aynı ses . İlk başlarda garipsemiştim ama baktım herkeste var sonra takmadım kafaya . 3000 den sonra azalma olmadı artma da olmadı .

Merhaba aracım 125 bin km de aynı ses yaklaşık 2 yıldır bende de var işin tesadüf kısmı az önce Skoda sayfasında aynı sorundan muzdarip olanların yorumlarını okuyordum onlarda da çözümü bulan daha olmamış

Aracı ilk aldığımda dönüşlerde uğultu sesi duyuyordum. Şuan araçla yaklaşık 6000 km’yi devirdim ve uğultu sesi kesildi. Ses geldiği zamanlar servisteki arkadaş ile görüşmüştüm ve 10.000 km civarı rodaj süresi var demişlerdi.

Geri
Üst Alt