MerhabaMerhabalar 2006 Golf 5 aracım için ampül değiştirmek istiyorum ancak tampon sökülmesi lazım dediler doğru mu?
Led ampül taktıracaksanız evet tamponun sökülmesi gerek bir kaç işlem gerekiyor.Merhabalar 2006 Golf 5 aracım için ampül değiştirmek istiyorum ancak tampon sökülmesi lazım dediler doğru mu?
Merhaba patlamadı ama zayıf gösteriyo yolu farlarımda mercekli ampülleri değiştirmek istiyorum.Merhaba
ampul mü patladı? Hangi taraf?
O zaman işin ehli birini bulmak lazım İstanbul da önerebiliceğiniz bi yer varmı?Led ampül taktıracaksanız evet tamponun sökülmesi gerek bir kaç işlem gerekiyor.
Mercek varsa kirlenmiş de olabilir zamanlar. Hem değişim hem de temizlik yaptırabilirseniz daha iyi olur.Merhaba patlamadı ama zayıf gösteriyo yolu farlarımda mercekli ampülleri değiştirmek istiyorum.
Peki hocam son olarak kısa için H7 alsam olur değilmi bunlar mercekli diye farklı bi şey almam gerekiyor mu apara vs bişey lazımmı?Mercek varsa kirlenmiş de olabilir zamanlar. Hem değişim hem de temizlik yaptırabilirseniz daha iyi olur.
Avcılar'da Bold Garage var PHOTON bayisi satış ve montaj yapıyorlar Murat bey var sahibi ilgilenir kendisi bende orda yaptırdımO zaman işin ehli birini bulmak lazım İstanbul da önerebiliceğiniz bi yer varmı?
Yok hocam ya farklı şeyler oldu henüz fırsat bulamadım farlar için ama aklımda. Buraya yazarım takınca.Ne yaptınız değiştirdiniz mi nasıl aydınlatması...