ALINIK 5 ileri manuel vites topuzu

İsim
Mehmet Can
Yeni aldığımız caddy aracın deri vites topuzu oldukça alınmış yenisini arıyorum. TDI golfle aynı topuz diye biliyorum
Ayrıca 2016 model Caddy için;
Gri detaylı otomatik far anahtarı
Çakmaklık
Smoked Stop
Paspas arayışım da mevcuttur.

Resimleri ekliyorumAB04123B-26CD-4C9B-9BDF-2A9A17AF747F.jpegeff6d385-ad94-4dc4-9083-eac3e3ecc530.jpeg10ba1ed6-25f8-4d17-bfa2-48a3834502c0.jpeg

Smoke stoplar Exculusive paketle beraber geliyor, ona göre ararsan bulman daha kolay olabilir.

Far anahtarı bulunması en kolayı, vag aksesuarı satan her yerde var.

Paspas ta orijinal paspasları güzel değil, bizde de eskiden 2013 model Caddy vardı, ben 2016 kasanın orijinal kullanılmamış paspaslarını letgodan almıştım, boyutları 3D paspaslar gibi değil, her tarafı açık kalıyor, en iyisi kaliteli 3D almak, orijinal aramana gerek yok hem pahalı hem dandik.

Smoke stoplar Exculusive paketle beraber geliyor, ona göre ararsan bulman daha kolay olabilir.

Far anahtarı bulunması en kolayı, vag aksesuarı satan her yerde var.

Paspas ta orijinal paspasları güzel değil, bizde de eskiden 2013 model Caddy vardı, ben 2016 kasanın orijinal kullanılmamış paspaslarını letgodan almıştım, boyutları 3D paspaslar gibi değil, her tarafı açık kalıyor, en iyisi kaliteli 3D almak, orijinal aramana gerek yok hem pahalı hem dandik.

Eyvallah teşekkür ederim.

Stopları exc pakette görüyorum hoşuma gittiği için istiyorum exc olarak aratıyorum. Exc paketin ön farlarını da ilerileyen dönemde alabilirim.

Far anahtarı evet her yerde var amaç burada elinde olup değerlendirmek isteyen varsa almak. Karşılıklı olarak iş görülmesi.

Paspasta orjinal arayışım yok kokusuz iyi bir havuzlu paspas da kabulüm buradan satmak isteyen olursa alabilirim.

Vites topuzu pahalıya gelir ben diktirmiştim görenler orjinalinden ayırt edemiyordu.

Eyvallah teşekkür ederim.

Stopları exc pakette görüyorum hoşuma gittiği için istiyorum exc olarak aratıyorum. Exc paketin ön farlarını da ilerileyen dönemde alabilirim.

Far anahtarı evet her yerde var amaç burada elinde olup değerlendirmek isteyen varsa almak. Karşılıklı olarak iş görülmesi.

Paspasta orjinal arayışım yok kokusuz iyi bir havuzlu paspas da kabulüm buradan satmak isteyen olursa alabilirim.
Ön farların değişimi biraz sancılı, BCM ve kablo tesistanı güncellemek gerekiyor.
Ama kesinlikle yaptığına değecek bir retrofit olur.
Smoke stop bulamazsan mevcut stopu da kaplama yaptırabilirsin, yakın bir görsel elde edersin.

Exculisive stop elimde mevcut. Sıfır taiwan üretimli.

Paspas sahler öneririm. Bende de Caddy var çok kullanışlı.

Exculisive farları yakın zamanda soket sokete montaj olacak şekilde Comfort ve trend paket araçlar için piyasaya çıkacağı ile alakalı bi duyum aldım. (Uzakdoğu menşei)

Exculisive stop elimde mevcut. Sıfır taiwan üretimli.

Paspas sahler öneririm. Bende de Caddy var çok kullanışlı.

Exculisive farları yakın zamanda soket sokete montaj olacak şekilde Comfort ve trend paket araçlar için piyasaya çıkacağı ile alakalı bi duyum aldım. (Uzakdoğu menşei)
Şu anki exc stoplar için soket değişimi mi gerekiyor hocam? @tuncer_2632 hocamın paspasları olmazsa sahler alacağım gibi bakalım.

Şu anki exc stoplar için soket değişimi mi gerekiyor hocam? @tuncer_2632 hocamın paspasları olmazsa sahler alacağım gibi bakalım.
Stoplar dış değişiyor. Duy kısmı aracın orijinali kullanılıyor. Soket değişimi yok haliyle. Exc stoplarda sadece renk farkı var. Halojen/Led gibi bi fark yok.

Stoplar dış değişiyor. Duy kısmı aracın orijinali kullanılıyor. Soket değişimi yok haliyle. Exc stoplarda sadece renk farkı var. Halojen/Led gibi bi fark yok.
Pardon hocam benim kafam stopta kalmış. Siz far yazmışsınız soket sokete exc farlar takılabilse baya güzel olur.

Geri
Üst Alt