Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun yeni aracınız.Size birkac sey sormak istiyorum yan aynalari elimle kapatayım dedim ama cok sertti zorlamak istemedim ama kapanmadi normal mi bu yani normalde kapaniyor değil mi? Ve amorsitorler cok sert geldi bana bu durumda normal mi ben ilk defa golf kullaniyorum da
Araci bayiden dun aldim lastik havalari normal görünüyor ama malesef baya sert. Aynalari yarin bir daha deneyeyim artik ama onlarda oldukca sert neyse teşekkür ederimHoşgeldiniz ve hayırlı olsun yeni aracınız.
Araç lastik havalarını kontrol ettiniz mi? Lastikler için ideal psi hava değeri araç kapısında yazar.
Aynalar muhtemelen biraz yukarıya doğru katlanıyordur.
Araç üstünde ki lastikler nedir? Kaç değer basılı?(Lastik soğukken ölçmeye çalışın.Araci bayiden dun aldim lastik havalari normal görünüyor ama malesef baya sert. Aynalari yarin bir daha deneyeyim artik ama onlarda oldukca sert neyse teşekkür ederim
Bayilerde genellikle olması gereken hava ayarlanmıyor ne yazık ki.Araci bayiden dun aldim lastik havalari normal görünüyor ama malesef baya sert. Aynalari yarin bir daha deneyeyim artik ama onlarda oldukca sert neyse teşekkür ederim