Merhabalar

yal1520

Yeni Üye
İsim
Yalçın
Araç
Golf 8,5
Merhabalar ben yalçın aranıza yeni katıldım golf 8,5 impresion paketi aldim ilk defa golf kullanacagim yardımlarınızı bekliyorum

Hoşgeldiniz, yeni aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.

Forumda impression 8.5 sahibi sayısında çok hızlı bir artış var, bilgi tecrübe paylaşımı bayağı fazla olacağa benziyor.

Size birkac sey sormak istiyorum yan aynalari elimle kapatayım dedim ama cok sertti zorlamak istemedim ama kapanmadi normal mi bu yani normalde kapaniyor değil mi? Ve amorsitorler cok sert geldi bana bu durumda normal mi ben ilk defa golf kullaniyorum da

Size birkac sey sormak istiyorum yan aynalari elimle kapatayım dedim ama cok sertti zorlamak istemedim ama kapanmadi normal mi bu yani normalde kapaniyor değil mi? Ve amorsitorler cok sert geldi bana bu durumda normal mi ben ilk defa golf kullaniyorum da
Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun yeni aracınız.

Araç lastik havalarını kontrol ettiniz mi? Lastikler için ideal psi hava değeri araç kapısında yazar.

Aynalar muhtemelen biraz yukarıya doğru katlanıyordur.

Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun yeni aracınız.

Araç lastik havalarını kontrol ettiniz mi? Lastikler için ideal psi hava değeri araç kapısında yazar.

Aynalar muhtemelen biraz yukarıya doğru katlanıyordur.
Araci bayiden dun aldim lastik havalari normal görünüyor ama malesef baya sert. Aynalari yarin bir daha deneyeyim artik ama onlarda oldukca sert neyse teşekkür ederim

Araci bayiden dun aldim lastik havalari normal görünüyor ama malesef baya sert. Aynalari yarin bir daha deneyeyim artik ama onlarda oldukca sert neyse teşekkür ederim
Araç üstünde ki lastikler nedir? Kaç değer basılı?(Lastik soğukken ölçmeye çalışın.
Ayrıyeten süspansiyonların da alışma dönemi var ama anladığım kadarıyla bayağı sertlik hissediyorsunuz.

Bir de ilk 500km fren ve lastik performansı iyi olmaz. Frenlerken yumuşak fren kullanın.

Bayilerde genellikle olması gereken hava ayarlanmıyor ne yazık ki.
Geçen haftalarda başka bir markadan 0 araç teslim aldık, B segmenti bir araç, lastik basınçarını 41 yapmışlar, araç taş gibiydi, basınçları ayarlayınca oldukça yumuşadı araç.

Geri
Üst Alt