Aracım 1 günde satıldı. 1.2 1.4 1.6 << 1.5 1.0

dtkorkmaz

Üye
İzin nedeniyle Ankara'ya geldim. İlanı da Ankara olarak değiştirdim. Aracı pazar günü ilk bakan kişi satın aldı. Aldığım fiyatın 2250 tl altına sattım. Alan arkadaş vdf kredisini kapattı sonra notere gittik kalan parayı elden verdi. 

Dolu comfortline zor satılır efsanesinin de küçük şehirlerde doğru olabileceğini ancak büyük şehirler için geçerli olmadığını gördüm.  

Satış nedenime gelince. Aylık 500 tl civarı faizden kurtulmak için sattım. 

Araç doldurulur mu doldurulmaz mı diye düşünenler için fikir oluşur umarım. 

Ben 1.2 yi 81 e doldurduğumda sunrooflu highline 85 civarındaydı. Şimdi 1 yıllık highline kaça gidiyor hesaplarsanız.

Bağımsız süspansiyon dizelde yok ama araç 100 bin tl. 1.2-1.4 Performans farkının 2 kilometrede 10 metre olduğunu zaten video çekip gösterdik. Aracın birisi 177 kmh diğeri 186 kmh hıza çıkıyordu. 

Araç doldurulmaz ,yok elde kalır, bağımsız süspansiyon olmazsa araç devrilir, arka koltuktakiler kafasını yarar,  yok şu bu derken aracımdan soğumuştum zaten. Herkese iyi forumlar. 

hocam çok dertli satmışssınız, yanlız 10 satır yazıda 100 satır sitem var gibi,

satılmayacak araç yokdur bence her aracın bir alıcısı var.

Önemli olan değerinde alım satım.

sanki 1.2 aldınız diye sizi forumda ezmişler izlenimi hissettimki bu forumda 

herkez 1.2 yi fazlasıyla öneriyor, hayırlı olsun bu arada satış işleminiz

hocam çok dertli satmışssınız, yanlız 10 satır yazıda 100 satır sitem var gibi,

satılmayacak araç yokdur bence her aracın bir alıcısı var.

Önemli olan değerinde alım satım.

sanki 1.2 aldınız diye sizi forumda ezmişler izlenimi hissettimki bu forumda 

herkez 1.2 yi fazlasıyla öneriyor, hayırlı olsun bu arada satış işleminiz
Değerli Hocam;

İmkan varsa Highline 

Yoksa  alırı kadar doldurmak suretiyle Comfortline 

Limit kesinse ikinci el veya Seat Leon yerine Midline Plus 

İşte size formumuzun neredeyse her yanında yazan ilkelerimiz. 

Bilgimiz kadar bildiğimiz kadar fikir verdik.

20 ay Gündüz U ledli Bi-Xenon lu comfortline kullanmış ve sorunsuz satmış biri olarak aksini söylemedim ve aksini söyleyeni de görmedim.

Aksi iddia ediliyorsa iddia eden ispatla mükelleftir.

Biz masumiyet karinesine inanan insanlarız.  

Bağimsizdan kaynakli arka koltuktakiler kafasıni yarar soylemini ben bu forumda görmedim.

Bende aşiri dolu olmayan aracimi aldiğimdan 10bin TL fazlasina satmiştim.

dolu araç satılmaz cümlesi alacağı aracı hiç araştırmamış kulaktan dolma bir kaç donanım seviyesini yalan yanlış bilen insanların söyleyeceği bir cümledir bence, gerçekten alacağın aracı araştırdıysan hangi özellik hangi donanımda standart hangisinde ekstradır diye biliyorsan ve ikinci el bir araç bakıyorken bak bu özellik normalde yok ve buna para vermişler ekletmişler diye anlayabiliyorsan aslında o aracın standart donanıma göre tabi ki pahalı olması gerektiğini ve diğerinden 1 adım önde olacağını bilirsin ve satarken de yine böyle olacaktır bu.

Ama tabi bilgisiz araç bakanların genelde comfort mu hepsi aynı işte sunroofu olsa ne olur yada 18 jant olsa ne olur diğerinde jant yok mu sanki gibi anlamsız cümlelerini de duymak pek mümkündür bu piyasada.

Sizin için önemli olan şudur standart bir comforta göre eklettiğiniz özelliklerden dolayı daha yüksek bir fiyata sattıysanız, demek ki aracı alan arkadaş bu konuda bilgiliydi ve donanımlara önem veriyordu.

Dolu comfort satılmaz cümlesi yanlış bence dolu araç satılmıyorsa biz highlineları ne yapcaz peki :)

İzin nedeniyle Ankara'ya geldim. İlanı da Ankara olarak değiştirdim. Aracı pazar günü ilk bakan kişi satın aldı. Aldığım fiyatın 2250 tl altına sattım. Alan arkadaş vdf kredisini kapattı sonra notere gittik kalan parayı elden verdi. 

Dolu comfortline zor satılır efsanesinin de küçük şehirlerde doğru olabileceğini ancak büyük şehirler için geçerli olmadığını gördüm.  

Satış nedenime gelince. Aylık 500 tl civarı faizden kurtulmak için sattım. 

Araç doldurulur mu doldurulmaz mı diye düşünenler için fikir oluşur umarım. 

Ben 1.2 yi 81 e doldurduğumda sunrooflu highline 85 civarındaydı. Şimdi 1 yıllık highline kaça gidiyor hesaplarsanız.

Bağımsız süspansiyon dizelde yok ama araç 100 bin tl. 1.2-1.4 Performans farkının 2 kilometrede 10 metre olduğunu zaten video çekip gösterdik. Aracın birisi 177 kmh diğeri 186 kmh hıza çıkıyordu. 

Araç doldurulmaz ,yok elde kalır, bağımsız süspansiyon olmazsa araç devrilir, arka koltuktakiler kafasını yarar,  yok şu bu derken aracımdan soğumuştum zaten. Herkese iyi forumlar. 
yani şimdi siz aracı aldınız, alırken comfortline alınıp doldurulmaz, bağımsız süspansiyon olmazsa olmaz diyenler oldu,

bu yüzden aracınızdan soğudunuz, faiz de ödememek için sattınız,

ve kanıtladınız ki dolu comfortline 'da satılır, bravo valla :'(  bunun için araç satanı ilk defa görüyorum...

bence bu parayla şimdi bir midline alıp doldurun,

3 ay sonra onu da satın, satın da kapak olsun bir daha öyle diyenlere...

Hahaha cok güldüm ya. A3 sline dizelde torsiyon. 150 binlik araba, o zevzekler çiksin a3 icinde desin arka koltuktakiler kafasini yarar diye :)

Değerli Hocam;

İmkan varsa Highline 

Yoksa  alırı kadar doldurmak suretiyle Comfortline 

Limit kesinse ikinci el veya Seat Leon yerine Midline Plus 

İşte size formumuzun neredeyse her yanında yazan ilkelerimiz. 

Bilgimiz kadar bildiğimiz kadar fikir verdik.

20 ay Gündüz U ledli Bi-Xenon lu comfortline kullanmış ve sorunsuz satmış biri olarak aksini söylemedim ve aksini söyleyeni de görmedim.

Aksi iddia ediliyorsa iddia eden ispatla mükelleftir.

Biz masumiyet karinesine inanan insanlarız.  
Murat hocam bu forumda değil ki söylenenler. Malum foruma yazıyorum ben daha çok. Şu trollerin sık sık uğradığı forum. Burada gayet güzel mesajlar vardı aracımı satışa çıkardığımda. Bakımı, kaskosu ve sigortası da 1 ay içinde geliyordu aracımın. Kışlık lastiğimde yoktu. Ufak bir nazarlığı da oluşmuştu plastik aksamda. Bu forumda mesaj sayım belli 2-3 konuda sabit zaten. DH bezdirdi beni. Gerçi orası dsg olan tüm araçlara öcü gözüyle bakıyor malum.  8D

Hayırlı olsun hocam.

Benim araç biraz acil ihtiyaç olduğu için beklemeden 1.4 high aldık. İmkan olsa 1.2 comf+dla+ergo+acc almak isterdim. Bana göre highline'dan çokta dolu olurdu.

sıradaki araç nedir kısmetse?
DH den hatırlıyorum passat veya tiguan bakıyordunuz galiba.

Hayırlı olsun hocam.

Benim araç biraz acil ihtiyaç olduğu için beklemeden 1.4 high aldık. İmkan olsa 1.2 comf+dla+ergo+acc almak isterdim. Bana göre highline'dan çokta dolu olurdu.

sıradaki araç nedir kısmetse?
DH den hatırlıyorum passat veya tiguan bakıyordunuz galiba.
Kriz dönemini atlatana kadar şehir içi küçük araç almaya karar verdim en son. Düşük faizle 1 yıl içinde 3 bin 3 bin ödeyecek şekilde mesela. Konutların elde patlaması, ülke içi nakit akış sıkıntısı, 15 temmuz sonrası piyasada kararsızlık gibi nedenlerle sıfır araç işine girmemek en mantıklısı şu an. Temkinli olmakta fayda var. 

Her aracin alicis vardir hocam. Benim hanimin Ford fiesta araci vardi aracin sag tarafi komple calismiyordu. Sag kapi acilmiyor , sag cam acilmiyor du. Arabaya kac defa bagajdan girdim anahtar kapilari acmiyor diye . 2 gune satildi. Arac konusunda beklentileri cok cok fazla yukarida tutmamak lazim. Yada maddi durumlar izin verecek Golf parasi * 4 = hayallerdeki araca gideceksin. Bunun disinda en dolusundan en bosuna benim etrafimda Golf'ten memnun olmayan birini gormedim...

hayırlı olsun arkadasım. DH de mesajını da gormustum. adamı hayattan sogutur ordaki tipler.

faiz odememek için sattıgını okumustum. Yoksa ihtiyaç olmasa ve araç lazım ise bu Golf satılmaz bir araçtı bence.

hayırlı olsun hocam.

comfortline'dan ziyade ekstra opsiyonlu aracı satmak standart olanı satmaktan her daim daha zordur benim düşüncem ve tecrübem. Çünkü daha az kişiye hitap ediyorsunuz.

Geri
Üst Alt