Ugurcubuks
Üye
Golf 7,5 için Plaka aydınlatması için Arıza ışığı yakmayacak led önerisi istiyorum genelde led yakıyor diyorlar
Olmaz. Arıza ışığı yanar. Kodlama gerekir.Hocam serviste bana 1 tane plaka aydınlatması için, 1600 tl gibi bir fiyat söylemişlerdi. başka arkadaşlara danıştığım da için deki ledi sokup osram marka alıp, tekrar tak demişlerdi de henüz deneme şansım olmadı. o şekil de bir çözüm bulabilirsin belki.
Bende eski aracımda çok bilinen ve satılan bir markanın Can-Bus diye satılan bir LED ampulünü almıştım ve direkt arıza ışığı yakmıştı, kodlama ile söndürmüştüm.Golf 7,5 için Plaka aydınlatması için Arıza ışığı yakmayacak led önerisi istiyorum genelde led yakıyor diyorlar
Aynen bol adette almak lazım, sonra değişmekten bıkınca orjinale dönülür.Bende eski aracımda çok bilinen ve satılan bir markanın Can-Bus diye satılan bir LED ampulünü almıştım ve direkt arıza ışığı yakmıştı, kodlama ile söndürmüştüm.
Her türlü kodlama şart.
En iyisi çıkma veya sıfır orijinal plaka LED i almak, çünkü sonradan takılan LED ler bir kaç ayda bozuluyor genelde.
https://www.n11.com/urun/fardoktoru...-seti-ariza-yakmaz-12866264?magaza=fardoktoruGolf 7,5 için Plaka aydınlatması için Arıza ışığı yakmayacak led önerisi istiyorum genelde led yakıyor diyorlar
Dekoderi taktınız değil mihttps://www.n11.com/urun/fardoktoru...-seti-ariza-yakmaz-12866264?magaza=fardoktoru
1 hafta önce golf 7.5 aracıma bunu alıp takmıştım arıza ışığı yakmadı
hayır takmadım, herhangi bir arıza ışığıda yakmadıDekoderi taktınız değil mi
Sipariş verdim hocam bende deneyeyim belki yakmaz bendede, ne kadar süre oldu takalı ilerde yakar belkihayır takmadım, herhangi bir arıza ışığıda yakmadı
Merhaba aynı aracı kullanıyoruz photon T10 almıştım aydınlatması gayet iyi arıza ışığı yakmadı bilginize.Golf 7,5 için Plaka aydınlatması için Arıza ışığı yakmayacak led önerisi istiyorum genelde led yakıyor diyorlar
1 hafta oldu takalı sonradan arıza lambası yakacağını sanmıyorum, bende çok araştırdım almadan önce ürün linkideki yorumlardada 7.5 araçlarda arıza ışığı yakmadığını söylemiş çoğu alan kişiSipariş verdim hocam bende deneyeyim belki yakmaz bendede, ne kadar süre oldu takalı ilerde yakar belki
Gördüm hocam hbden aldım bende çok aşırı parlak duruyor mu1 hafta oldu takalı sonradan arıza lambası yakacağını sanmıyorum, bende çok araştırdım almadan önce ürün linkideki yorumlardada 7.5 araçlarda arıza ışığı yakmadığını söylemiş çoğu alan kişi
Çok erken patlıyormuş diyorlar yorumların da hocamMerhaba aynı aracı kullanıyoruz photon T10 almıştım aydınlatması gayet iyi arıza ışığı yakmadı bilginize.
Kodlama işinden hiç anlamıyorum hocam yaHalojen yani standart gelen sarı renk plaka aydınlatmasının ampulünü değiştirdiğinizde çok aşırı parlak bir görünüm olabiliyor ve orijinal durmuyor. Makyajlı kasada gelen kendinden ledli ampuller ise çok orijinal duruyor ve aşırı derecede parlaklık vermiyor. Kesinlikle kendinden ledli olan aydınlatmalardan almanızı tavsiye ederim. Aşağıda bırakacağım linkteki ampulu satın aldım ve kodlamasını yaptım. Kodlamazsanız belki ömrü kısa olabilir.
[/URL]
Parça Kodu 35D 943 021A
[/URL]
Türkiye'de de satılan benzerleri mevcut.