G13 yerine G12

golfcu91

Katılımcı Üye

İsim
burhan
Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi G13 yerine G13 kullanılabilir mi ?

Hocam kitapçıkta ne yazıyorsa ondan şaşmamak lazım, çok zorda kalmak gerekçesi ile G12+ kullanılabilir fakat G13 kullanmanız daha sağlıklı olur her açıdan.

Hocam kitapçıkta ne yazıyorsa ondan şaşmamak lazım, çok zorda kalmak gerekçesi ile G12+ kullanılabilir fakat G13 kullanmanız daha sağlıklı olur her açıdan.
Gitmediğim istasyon kalmadı g13 antifriz diyorum o ne diyorlar yarın radyatör petegini değisecegim dedim suyunuda değişeyim dedim hazır el atmisken yok enayilik edip sipariş vermedik

Gitmediğim istasyon kalmadı g13 antifriz diyorum o ne diyorlar yarın radyatör petegini değisecegim dedim suyunuda değişeyim dedim hazır el atmisken yok enayilik edip sipariş vermedik
G12 evo yada g12+ koyabilirsiniz..

bilmemeleri garip geldi, dediğim gibi G12+ sıkıntı çıkarmaz o şekilde idare edilebilir G13 yoksa elde

Yetkili servisten alabilirsiniz hocam, stokta her daim bulundurulur, siparişe falan gerek yok.

2018 de ve 2020 de antifiriz lazım oldu ikisinde de yetkili servisten aldım.
2020 de g12 Evo (G 12E050A2) olanını vermişlerdi, siz de aracınıza en uyumlu olanını sorar ona göre alırsınız.

Yetkili servisten alabilirsiniz hocam, stokta her daim bulundurulur, siparişe falan gerek yok.

2018 de ve 2020 de antifiriz lazım oldu ikisinde de yetkili servisten aldım.
2020 de g12 Evo (G 12E050A2) olanını vermişlerdi, siz de aracınıza en uyumlu olanını sorar ona göre alırsınız.
Öyle yapacağız artık ya dedim petegi değişiyorum eski antifriz koymayayim mecbur eskisini koyacağız alana kadar teşekkür ediyorum

Geri
Üst Alt