Golf 8.5 İmpression kadran

golftutkusu45

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Araç
Golf 8.5 Impression
Merhabalar, golf 8.5 impresionda devir solda hız sağda olan gösterge yok bunu yazılımla yapan bı yer var mı yoksa yazılım atılamiyor mu? Atılırsa renk değiştirme de oluyor mu

O kadran farklı komple değişim gerekli yazılımla yapılacak birşey değil. Yazılımla sadece renkleri değişir oda şuan yapılamıyor.

Mk8 ve Mk8,5 İmpression kadranları ile Life = Style = Rline = R kadranları farklıdır...

Full özellik istiyorsan daha önce Mk8 İmpressionda benim yaptığım gibi kadranı değiştireceksin...

Ben de impression kadranı yerine üst paketin kadranını taktım. Kadran sıfır olmalı bu birinci şart, ikinci olarak ise araca tanıtmanız gerekiyor. Yani token alıp araca işlenecek. Kısaca SFD2 için şimdilik hayal ötesi.

Üstad benim de aklıma şöyle bişey takıldı, km sayacını gösteremiyorum kadranda. bir şekilde km sayacını buldum ama yakıt tüketimi kısmı olan sağ/sol kadran kenarlarında gösterebiliyorum. golf 8 impression sahibiydim 8.5'e geçtim. 8 de benzinin yazdığı gibi altta yazıyordu. yardımlarınızı bekliyorum.

Üstad ona uygulamalardan araç kısmından bakıyorsun diğer arabalardaki gibi trip istiyorsan da uzun süreli kullanım verisine bakacaksın, onu sıfırlama için de araç => üstten iç tuşuna bas => ordaki ikisinden birindd uzun süreli kullanım sıfırla var ordan oluyor

Üstad benim de aklıma şöyle bişey takıldı, km sayacını gösteremiyorum kadranda. bir şekilde km sayacını buldum ama yakıt tüketimi kısmı olan sağ/sol kadran kenarlarında gösterebiliyorum. golf 8 impression sahibiydim 8.5'e geçtim. 8 de benzinin yazdığı gibi altta yazıyordu. yardımlarınızı bekliyorum.
evet km sayacı ya sağ sol devir veya hız kadranına alınıyor ya da multimedya ekranında araç kısmında görünüyor. benzin göstergesinin oralarda bi yerde yazsaydı keşke.

Üstad ona uygulamalardan araç kısmından bakıyorsun diğer arabalardaki gibi trip istiyorsan da uzun süreli kullanım verisine bakacaksın, onu sıfırlama için de araç => üstten iç tuşuna bas => ordaki ikisinden birindd uzun süreli kullanım sıfırla var ordan oluyor
Üstadım eski nesil (golf 8) de olan sorulsa hemen hemen herkesin sabit olsun diyeceği km'yi nasıl sabitten kaldırıp, hali hazırda 2 adet değiştirebildiğimiz gösterge yuvasına taşımışlar anlamış değilim. Tüm düzeni bozdu bendeki. :) Solda tüketim sağda telefon/ses kullanıyordum. Gel de birinden vazgeç şimdi :)

evet km sayacı ya sağ sol devir veya hız kadranına alınıyor ya da multimedya ekranında araç kısmında görünüyor. benzin göstergesinin oralarda bi yerde yazsaydı keşke.

Gerçekten akıl kâr'ı değil şu yaptıkları. Aklım almıyor :)

Üstadım eski nesil (golf 8) de olan sorulsa hemen hemen herkesin sabit olsun diyeceği km'yi nasıl sabitten kaldırıp, hali hazırda 2 adet değiştirebildiğimiz gösterge yuvasına taşımışlar anlamış değilim. Tüm düzeni bozdu bendeki. :) Solda tüketim sağda telefon/ses kullanıyordum. Gel de birinden vazgeç şimdi :)

Gerçekten akıl kâr'ı değil şu yaptıkları. Aklım almıyor :)
Dediğim yerden bak ben orda anlık tüketim ve motor sıcaklığına bakıyorum

Yine impression kadranı otomobil kadranını andırıyormuş.

Şuna alışana kadar 6 ay geçti.

Ekli dosyalar

• 20240528_183614.jpg
    20240528_183614.jpg
    143.9 KB · Görüntüleme: 32

Yine impression kadranı otomobil kadranını andırıyormuş.

Şuna alışana kadar 6 ay geçti.
Hocam şu kayış muhabbeti olmasa motor şanzıman 10 numara araba. Mokka kullandım sürüşü çok tatlı gösterge gene temel herşeyi gösteriyor

Geri
Üst Alt