golftutkusu45
Yeni Üye
Merhabalar, golf 8.5 impresionda devir solda hız sağda olan gösterge yok bunu yazılımla yapan bı yer var mı yoksa yazılım atılamiyor mu? Atılırsa renk değiştirme de oluyor mu
Niye değişmesi gerekli ki kadranlar farklı mıO kadran farklı komple değişim gerekli yazılımla yapılacak birşey değil. Yazılımla sadece renkleri değişir oda şuan yapılamıyor.
Sen istiyor güzel kadran, verecek 1000 Euro dahaNiye değişmesi gerekli ki kadranlar farklı mı
evet km sayacı ya sağ sol devir veya hız kadranına alınıyor ya da multimedya ekranında araç kısmında görünüyor. benzin göstergesinin oralarda bi yerde yazsaydı keşke.Üstad benim de aklıma şöyle bişey takıldı, km sayacını gösteremiyorum kadranda. bir şekilde km sayacını buldum ama yakıt tüketimi kısmı olan sağ/sol kadran kenarlarında gösterebiliyorum. golf 8 impression sahibiydim 8.5'e geçtim. 8 de benzinin yazdığı gibi altta yazıyordu. yardımlarınızı bekliyorum.
Üstadım eski nesil (golf 8) de olan sorulsa hemen hemen herkesin sabit olsun diyeceği km'yi nasıl sabitten kaldırıp, hali hazırda 2 adet değiştirebildiğimiz gösterge yuvasına taşımışlar anlamış değilim. Tüm düzeni bozdu bendeki. Solda tüketim sağda telefon/ses kullanıyordum. Gel de birinden vazgeç şimdiÜstad ona uygulamalardan araç kısmından bakıyorsun diğer arabalardaki gibi trip istiyorsan da uzun süreli kullanım verisine bakacaksın, onu sıfırlama için de araç => üstten iç tuşuna bas => ordaki ikisinden birindd uzun süreli kullanım sıfırla var ordan oluyor
evet km sayacı ya sağ sol devir veya hız kadranına alınıyor ya da multimedya ekranında araç kısmında görünüyor. benzin göstergesinin oralarda bi yerde yazsaydı keşke.
Dediğim yerden bak ben orda anlık tüketim ve motor sıcaklığına bakıyorumÜstadım eski nesil (golf 8) de olan sorulsa hemen hemen herkesin sabit olsun diyeceği km'yi nasıl sabitten kaldırıp, hali hazırda 2 adet değiştirebildiğimiz gösterge yuvasına taşımışlar anlamış değilim. Tüm düzeni bozdu bendeki. Solda tüketim sağda telefon/ses kullanıyordum. Gel de birinden vazgeç şimdi
Gerçekten akıl kâr'ı değil şu yaptıkları. Aklım almıyor
Bu ne böyle bendekine kötü diyorum da bu puzzle gibi.Yine impression kadranı otomobil kadranını andırıyormuş.
Şuna alışana kadar 6 ay geçti.
Hocam şu kayış muhabbeti olmasa motor şanzıman 10 numara araba. Mokka kullandım sürüşü çok tatlı gösterge gene temel herşeyi gösteriyorYine impression kadranı otomobil kadranını andırıyormuş.
Şuna alışana kadar 6 ay geçti.