U Ugurcubuks Üye Katılım 29 Tem 2024 Mesajlar 123 Tepkime puanı 19 Konum Bitlis İsim Uğur Araç Golf 25 Kas 2024 #1 Gizli özellikler açık diye aracı muayeneden kalan oldu mu hiç ? Geçti diyende var kalır diyen de var aracımın muayenesi yaklaşıyor ne yapmam lazım
Gizli özellikler açık diye aracı muayeneden kalan oldu mu hiç ? Geçti diyende var kalır diyen de var aracımın muayenesi yaklaşıyor ne yapmam lazım
ogzogz Paylaşımcı Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 4,962 Tepkime puanı 6,369 İsim Ogz 25 Kas 2024 #2 Ugurcubuks dedi: Gizli özellikler açık diye aracı muayeneden kalan oldu mu hiç ? Geçti diyende var kalır diyen de var aracımın muayenesi yaklaşıyor ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Hangileri açık "gizli özellikler"in?
Ugurcubuks dedi: Gizli özellikler açık diye aracı muayeneden kalan oldu mu hiç ? Geçti diyende var kalır diyen de var aracımın muayenesi yaklaşıyor ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Hangileri açık "gizli özellikler"in?
KS KS U Ugurcubuks Üye Katılım 29 Tem 2024 Mesajlar 123 Tepkime puanı 19 Konum Bitlis İsim Uğur Araç Golf 25 Kas 2024 #3 ogzogz dedi: Hangileri açık "gizli özellikler"in? Genişletmek için tıkla ... Sinyal verince stopların ve sislerin sinyallerle beraber yanıp sönmesi
ogzogz dedi: Hangileri açık "gizli özellikler"in? Genişletmek için tıkla ... Sinyal verince stopların ve sislerin sinyallerle beraber yanıp sönmesi
UBC53 Üye Katılım 19 May 2024 Mesajlar 300 Tepkime puanı 199 Konum İstanbul/b.paşa İsim Ataberk Araç Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ 25 Kas 2024 #4 Ugurcubuks dedi: Sinyal verince stopların ve sislerin sinyallerle beraber yanıp sönmesi Genişletmek için tıkla ... bundan kalıyor hocam bizzat beratvagcoma sordum kendi aracımda da açtırmadım bu yüzden önümüzdeki ay muaynesi var
Ugurcubuks dedi: Sinyal verince stopların ve sislerin sinyallerle beraber yanıp sönmesi Genişletmek için tıkla ... bundan kalıyor hocam bizzat beratvagcoma sordum kendi aracımda da açtırmadım bu yüzden önümüzdeki ay muaynesi var