Viofo ürünlerine bakabilirsiniz, çoğunlukla hepside kalitei ürünler.Golf 8.5 aracımı alalı 4 ay oldu ve başına sürekli bir şeyler geliyor. Güvenlik için bir kamera almayı düşünüyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Viofo ürünlerine bakabilirsiniz, çoğunlukla hepside kalitei ürünler.
Yakın zamanda DDPAI diye bir marka sipariş ettim, elime ulaştığımda Viofo ile arasındaki farkları kıyaslayacağım. O markaya da -DDPAI- göz atabilirsiniz
Çok teşekkür ederim bakıyorum şu an. Kıyasladığınızda bilmek isterim mutlaka.Viofo ürünlerine bakabilirsiniz, çoğunlukla hepside kalitei ürünler.
Yakın zamanda DDPAI diye bir marka sipariş ettim, elime ulaştığımda Viofo ile arasındaki farkları kıyaslayacağım. O markaya da -DDPAI- göz atabilirsiniz.
Bataryalı kamera modelleri potansiyel risk, sıcak havalarda cama doğrudan vuran güneş ve kesintisiz sıcak.. Yanıcı risk bile teşkil edebilir.Astra aracımda 3 yıl 70 maiA500 pro plus modelini kullandım. Görüntü kalitesi muazzam iyiydi. Aracı satınca rica üzerine araç üzerinde verdim. Tavsiye ederim. Diğer bir seçenek viofo serilerinede bakabilirsiniz. 70 mai bataryalı model. Viofoda kapasitör var. 70 mai araç kapalıyken herhangi bir çarpma vurma sarsıntı gibi durumlarda devreye girerek 1 er dakikalık kayıt alabiliyor viofoda o özellik yok. Sigortadan enerji alırsanız araç kilitliyken her ikiside sürekli kayıt alma özelliğine sahip.