ALINIK Güvenlik için araç içi kamera önerisi

theayse

Yeni Üye
İsim
Ayşe
Araç
Golf 8.5
Golf 8.5 aracımı alalı 4 ay oldu ve başına sürekli bir şeyler geliyor. Güvenlik için bir kamera almayı düşünüyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. 🙏🏼

Golf 8.5 aracımı alalı 4 ay oldu ve başına sürekli bir şeyler geliyor. Güvenlik için bir kamera almayı düşünüyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. 🙏🏼
Viofo ürünlerine bakabilirsiniz, çoğunlukla hepside kalitei ürünler.
Yakın zamanda DDPAI diye bir marka sipariş ettim, elime ulaştığımda Viofo ile arasındaki farkları kıyaslayacağım. O markaya da -DDPAI- göz atabilirsiniz.

Yakın zamanda DDPAI diye bir marka sipariş ettim, elime ulaştığımda Viofo ile arasındaki farkları kıyaslayacağım. O markaya da -DDPAI- göz atabilirsiniz

Yakın zamanda DDPAI diye bir marka sipariş ettim, elime ulaştığımda Viofo ile arasındaki farkları kıyaslayacağım. O markaya da -DDPAI- göz atabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim bakıyorum şu an. Kıyasladığınızda bilmek isterim mutlaka.

70mai a500s + rc12 arka kamera + park kiti + 128 gb sandisk endurance ile ömürlük bir set olur.

Astra aracımda 3 yıl 70 maiA500 pro plus modelini kullandım. Görüntü kalitesi muazzam iyiydi. Aracı satınca rica üzerine araç üzerinde verdim. Tavsiye ederim. Diğer bir seçenek viofo serilerinede bakabilirsiniz. 70 mai bataryalı model. Viofoda kapasitör var. 70 mai araç kapalıyken herhangi bir çarpma vurma sarsıntı gibi durumlarda devreye girerek 1 er dakikalık kayıt alabiliyor viofoda o özellik yok. Sigortadan enerji alırsanız araç kilitliyken her ikiside sürekli kayıt alma özelliğine sahip.

Astra aracımda 3 yıl 70 maiA500 pro plus modelini kullandım. Görüntü kalitesi muazzam iyiydi. Aracı satınca rica üzerine araç üzerinde verdim. Tavsiye ederim. Diğer bir seçenek viofo serilerinede bakabilirsiniz. 70 mai bataryalı model. Viofoda kapasitör var. 70 mai araç kapalıyken herhangi bir çarpma vurma sarsıntı gibi durumlarda devreye girerek 1 er dakikalık kayıt alabiliyor viofoda o özellik yok. Sigortadan enerji alırsanız araç kilitliyken her ikiside sürekli kayıt alma özelliğine sahip.
Bataryalı kamera modelleri potansiyel risk, sıcak havalarda cama doğrudan vuran güneş ve kesintisiz sıcak.. Yanıcı risk bile teşkil edebilir.

Sağlıklı olan kapasitörlü modellerdir, eğer park halinde kayıt alınması isteniyorsa DDPAI gibi direkt olarak OBD ye bağlanan cihazlar tercih edilebilir veya Viofo nun park modül kiti alınarak sürekli kayıt olarak kullanılabilir.

@DifferenceCan Ben 3 yıl sıkıntısız kullandım.Benden önce ve sonra alan arkadaşlarım hali hazırda kullanmaya devam ediyorlar. Üstelik yaz aylarında sık seyahat ederim. Yunanistan ve Bodrumda uzun süreler güneş altında kaldı hiç sorun yaşanmadı. Araç kameralarında kullanılan bataryalar biraz daha farklıdır. Kullanım ömrü açısında ortalama 3- 4 yıl gidiyor. Sonrasında batarya değişimi gerekebilir. Aynı şey Kapasitörlü cihazlar içinde geçerli onlarda benzer sürelerde değişime gerek duyabiliyorlar.

Geri
Üst Alt