Golf 7.5 Anlamlandıramadığımız Ses

Atesci

Üye
İsim
Umut
Merhabalar. Geçtiğimiz haftalarda bir dostuma mk7.5 47.000 de 2019 1.5 tsi bir araç satın aldık. Dün araç içinde birlikte rölantide sohbet ederken bir ses dikkatimi çekti . Fan sesi sandık ama yok yani bi elektrik süpürgesi çalışıyor ama o ses fandan gelmiyor dedik etrafında dolanırken aracın sağ arka tekerleğin orda ses yoğun bi şekilde artıyor. Süpürge sesi gibi bir ses daha da rahatsız etmeye başladı . Benim a3 ü yokladık böyle bi elektrik süpürgesi sesi duymadık. Bende sizlere danışmak fikir almak adına sesi aşağı bırakıyorum tecrübelerinizi ve fikirlerinizi iletirseniz sevinirim. Not:Telefonu aracın altına koyduk rastgele bir yeri çekti amaç sadece sesi dinletebilmek

@Atesci Ses yakıt pompasından geliyor olmasın.

Aracı stop edin, kontağı açtığınızda ( marşa basmadan önce) ses başlıyorsa büyük ihtimalle yakıt pompasıdır.

.

@Atesci Ses yakıt pompasından geliyor olmasın.

Aracı stop edin, kontağı açtığınızda ( marşa basmadan önce) ses başlıyorsa büyük ihtimalle yakıt pompasıdır.

.
Hocam selamlar. Araca ilk marş verildiğinde olmamış ancak 20 dakikalık kısa mesafe sonrası rölantide aynı problem olmuş . Hala sorunsuz geliyor bana ancak bir gösterip netleştirmekte fayda var

Geri
Üst Alt