Golf 7 direksiyon tuş takımı hakkında

İsim
Burak
Araç
Golf 7/2013
Herkese merhaba 2013 midline plus aracımın direksiyon boş oldugu için tuş takımı montajı yapmak istiyorum.Biraz araştırma yaptım hız sabitleme girerse işin içine online kodlama Gateway değişimi gerekli olduğu belirtilmiş. Ben hız sabitleme dışındaki fonksiyonları kullanmak istiyorum bu mümkün mü hiç birşey değiştirmeden ? Yani ses açma kapama vs ve direksiyonun boş kalmaması amacım.

Herkese çok teşekkürler.

Direksiyon altında pedalların üstünde gateway denilen bir devre kutu var eğer o düşük versiyon ise değişecek (aracınız da sıfır alırken ek opsiyon yoksa geneldee düşük versiyon olur), bu parçaya parametre yüklenip, aracınıza takılı iken online kodlama yapılacak.

Sonrası kolay.
Direksiyon tuştakımı ve airbag kablosu montajı ile işlem tamam.

Direksiyon altında pedalların üstünde gateway denilen bir devre kutu var eğer o düşük versiyon ise değişecek (aracınız da sıfır alırken ek opsiyon yoksa geneldee düşük versiyon olur), bu parçaya parametre yüklenip, aracınıza takılı iken online kodlama yapılacak.

Sonrası kolay.
Direksiyon tuştakımı ve airbag kablosu montajı ile işlem tamam.
Bu işlem hız sabitleme olmasa da geçerli mi hocam ? Bir de Gateway mid veya high olması gerekli denilmiş forumda.Herhangi bir serisi no falan var mı yoksa 2013 golf Gateway olarak alsak tamamına uyumlu mu bu devreler ?

Parcalarin hepsi elimde mevcut hocam

Tus
Cerceve
Gateway
Airbag kablosu

Set halinde 5.000 tl

Online kodlama şart maalesef

Peki online kodlama işini sadece vag comcular mı yapar kablo vcds mevcut elimde

Geri
Üst Alt