Herkese merhaba Golf7 için android multimedya öneriniz nedir kullanan kullanıcılar varmı? Youtube vs video falan oynatmasini istemiyorum araç bilgileri ,geri görüş kamerası ve park sensoru ile uyumlu bir cihaz arayışındayım
Abi çok pahalı andorid auto olan cihaz daha pahalı VAG grup bizi andoride itiyor malesefHocam neden android ariyorsun? Orjinal bir cihaz alsana
Golf7 gibi bir arac a android cihaz
Andoid Auto özelliği yok malesef olanda çok pahalıRCD330 tercih edebilirsin. Androide kesinlikle bulaşma. Benim mavi aracımda var, eski sahibi takmış, iyi güzel cihaz ama orjinalin yeri bambaşka.
Bugün sordum apple ve andorid destekli araç özelliklerini yansıtan 10 inç geri görüş kamerası ile birlikte 6500 tl montaj dahilAndroid olan cihazlar ne kadar fiyat olarak?
Ona gore bir degerlendirme de yapalim artisi eksisi yle
Orjinal urune gore fiyat hicbirseyBugün sordum apple ve andorid destekli araç özelliklerini yansıtan 10 inç geri görüş kamerası ile birlikte 6500 tl montaj dahil
Rcd330 da bu fiyatta ünite ve ekran fiyatımı? Andorid Auto ve geri görüş kamera desteği varmıOrjinal urune gore fiyat hicbirsey
Hayirlisi olsun hocam
Su an rcd330 lar bile 11/12bin arasi
Orjinal urun dusunursen bende Senin araca uygun 3 farkli set var
Hocam sen bana waatsap dan yaz Ben sana elimde olanlari foto ve bilgilerini yazarim Sende degerlendirisin cihazlar hakkinda bilgi de almis olursun Ona gore secimini yaparsinRcd330 da bu fiyatta ünite ve ekran fiyatımı? Andorid Auto ve geri görüş kamera desteği varmı