gokayozyer
Üye
- Genel Bilgiler
- Aracı 2 yıldır severek kullanıyorum. model yükseltmek için satışa çıkardım. 2013 model (serviste 2014 görünüyor) dönemin highline donanımına ek olarak cam tavan, u led, led stop, ve wd1 kodlu iç denetim alarm mevcuttur. aracım tamamen orjinal ve herhangibir kodlama veya yabancı parça takılmamıştır. sadece yine fabrikasyon 18" cantli gelen spor bi golf 7'den çıkma spor yay takılıdır. orjinal yayları da mevcuttur. bu hali ile daha keyifli olduğıundan bu şekilde kullanmaktayım. takılı yay kodunun fotosunu paylaştım orjinalliğini teyid edesiniz diye. araç üzerinde brigston marka blizzak model kışlık lastikler bulunmakta , yazlık lastikleride michelindir durumu ortaüst ayardadır. kışlıklar daha iyi durumdadır. yürür düzen konusunda takıntılı olduğumdan öntakımdaki tüm burçlar, rotiller, rot kolları, 4 amortisör , amort. takozları v.b. ve arka düzendeki bazı lastik burçlar kontrol kolları v.b. parşalar yetkili servis tarafıdan tahmini 1.5 yıl önce değiştirilmiştir. en son ön alt tabla lemförder marka ile değiştirilmiştir. ayrıca dsg yaklaşık 1 yıl önce çorlu yetkili serviste kavrama ile beraber değiştirilmiştir. bu sebeple kalkış vites geçişi sıfır ayarında ve garantilidir. dsg çorlu çalışkan otoda değiştirilmiş ve garantisi devam etmektedir. motorun durumu oldukça iyidir yağ yakma sorunu bulunmamaktadır. hiç bir zaman 2 yağ değişim arası ışık yakmamıştır. uzun yolda 110 ile neredeyse 1000 km leri görmektedir. performansı 250 tork ve yüksek bg olduğundan oldukça keyifli ve ataktır. silindir kapama act özelliği vardır . sakin kullnımda 2 silindir çalışmaktadır. ben 125 lik olanlarıda uzun zaman kullandım onlardan bir tık az yakmaktadır. ve daha sesizdir. cam tavanda hiç bir sorun veya trim yoktur. zaten pek kullanılmamaktadır. arasıra çalşıyormu diye açar kaparım o yani.. stepneside 17" dijon janttır. kullanım kaynaklı jantlarda çizik mevcuttur ama yamuk veya darbeli işlemli değildir. aracımda çalışmayan hiç bir aksam veya elektronik düzenek yoktur.
Gelelim aracın kaporta durumuna ; kırmızı ışıkta başka aracın çarpması sonucu sol arka kapı top büyüklüğünde bir göçük sebebi ile ve devam eden çamurluk kısmının küçük bi bölümü yetkili serviste değişmiştir. arka soldaki yolcu yastığı serviste değişmiştir. kaza fotosunda göremedim açıp açmadığından emin değilim ama servis kaydında var. belki arka yolcu kapısı değişti diye yenilenmişte olabilir. yapılan işlemlerin faturası mevcuttur. ağır hasar kaydı yoktur. ben bunları fotosundan gördüğüm ve alırken tanıdık eksperden öğrendiğim için biliyorum. tramerde 3 adet kazadan 16791 lira kaydı görünmektedir.. anlattığım her detayın serviste kaydı ve faturası mevcuttur. sağ kapı çok az bi sürtmeden boyalıdır. önden veya başka yerden kazası yoktur. ön tamponun sağ ucu sürtmeden kaynaklı lokal boyalıdır. bu kazalar bendeyken olmamıştır. bu sebeple fotoları bulunmamaktadır. fakat alırken çarpılma ve çizik fotolarını görmeme rağmen telefon değişikliğinden fotolara ulaşamıyorum. kazanın ufak oluşu ve kapı değişimi yetkili serviste yapıldığından umursamadım. istedim belki vardır diye ama fotolara aldığım arkadaşta ulaşamıyor. bendeyken aracta herhangi bir kaza olmamıştır.
Yürür konusunda biraz takıntılı olduğumdan bağlantı ve burçları yetkili serviste değiştirip o şekilde kullandım bu sebeple yürür aksamı ve dsg si çok iyi durumdadır. kavraması da yeni değiştirğinden hem garantisi mevcuttur hemde uzun yıllar ön takım sorun çıkarmayacaktır. zaten sorun çıkarmadan kendim değiştirdim. sadece aldığımda sağ arka amortisörden yağ akıntısı gibi bişey geliyordu dört amortisörde dahil üstte yazdığım konularda tümden değişim yaptım. son bakımı çorlu çalışkan oto yetkili serviste yapılmıştır. kayıtların bir kısmı bu servistedir. aklıma gelen başka bişey yok sormak isterseniz watsaptan veya arayarak ulaşabilirsiniz. daha üst model veya aynı yıl aklıma yatan bmw mercedes audi veya golf ile takas olur. selamlar...
- Boya ve Değişen
- sağ arka kapı serviste değişti. sol ön kapı boyalı..
- Fiyat
- 980 .000 tl
arkadaşlar mümkün olduğunca açıklayıcı yazdım . malum sitede resimleri mevcut. 1209079828 nolu ilandır.